Γερμανία Vs ΗΠΑ: "Απορρίπτουμε την παρέμβαση στις εσωτερικές μας υποθέσεις"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κυρώσεις των ΗΠΑ για τον Nord Stream 2 και τον TurkStream που ετέθησαν σε εφαρμογή μετά την υπογραφή του νόμου από τον Ντόναλντ Τραμπ, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Μετά τη Ρωσία, ηχηρή ήταν η απάντηση και της Γερμανίας.

Ρωσία Vs ΗΠΑ: «Έχουν χρέος 22τρισ. και επιβάλλουν και κυρώσεις!»
Η ανακοίνωση της εκπροσώπου της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης Ουλρίκε Ντίμερ:
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι με την υπογραφή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σήμερα, θα τεθούν σε ισχύ οι κυρώσεις του Κογκρέσου των ΗΠΑ κατά του Nordstream 2 και του Turkstream.
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση απορρίπτει τέτοιες εξωεδαφικές κυρώσεις. Στοχεύουν γερμανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες και αντιπροσωπεύουν μια παρέμβαση στις εσωτερικές μας υποθέσεις.
Ενόψει των συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη για τη διαμετακόμιση φυσικού αερίου στην Ουκρανία, τέτοια αμερικανικά μέτρα, τα οποία βασίζονται ειδικότερα στην προστασία της Ουκρανίας, είναι ιδιαίτερα ακατανόητα. Με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, επιτεύχθηκε βασική συμφωνία μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας για μια νέα σύμβαση διαμετακόμισης φυσικού αερίου για την Ουκρανία από το 2020. Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι έχει υπογραφεί συγκεκριμένη συμφωνία την Παρασκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ