Γουρουνιές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κώστα Δημ Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)
Τέτοιες, χριστουγεννιάτικες, χρονιάρες μέρες, συνηθίζεται να έχουν την τιμητική σφαγή τους ζωντανά όπως πχ η γαλοπούλα.
Όμως σε ετούτο τον τόπο των φαιδρολάγνων κομματοπληγικών όντων εξοντώνονται και τα γουρούνια , αδιακρίτως διακριτικών, ή χοιροστασίων.
Επιχειρείται μια … “χοιροσφαγία των …. ένστολων γουρουνιών” τα οποία -ως “μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι” πρέπει να “θανατωθούν”. Επιδεικνύεται μια δυσπερίγραπτη, γουρουνήσια συμπεριφορά από ορισμένους Εθνογονείς που επαναλαμβάνουν πεζοδρομιακά, περιθωριακά συνθήματα (Σ.Σ Συντροφικών πάντως προδιαγραφών) και αηδή τσιτάτα (!).
Μιλάμε για ανεπίτρεπτες, άτοπες γ ο υ ρ ο υ ν ι έ ς ανάγωγων και αχάριστων ατόμων προς τους αστυνομικούς – οι οποίοι μάλιστα τους φρουρούν νυχθημερόν.
Συνειρμικά θυμήθηκα:
Ι. “Όλα τα γουρούνια την ίδια μύτη έχουν” .
ΙΙ. “Σαπουνίζοντας γουρούνι -έστω ειδικής επιλογής /εκλογής- χάνεις κόπο και σαπούνι” ;
Βέβαια δεν αποκλείεται να αναγκαστούν τα κόμματα να είναι του λοιπού περισσότερο προσεκτικά στις επιλογές τους, αποφεύγοντας να “αγοράζουν /προσεταιρίζονται γουρούνι στο σακί”.
Κάποιοι θα εναντιωθούν και ενδέχεται να μου αντιτάξουν πως ” ο χοίρος -γενικά, αόριστα και … ακομμάτιστα- τη λάσπη κυνηγά”. Ή, ακόμη πως του χοίρου το μαλλί δεν γίνεται μετάξι”. Δίκιο θα έχουν, αφού στο δικό μας δημοκρατικό κακέκτυπο /Κ.Δ.Πολίτευμα, όλα επιτρέπονται.
Ιδίως οι (επίσημες) γουρούνιες !!!.
Μια ιδέα θα ήταν να επενδύσουμε σε εκτεταμένα -ανθρώπινα -χοιροστάσια, να βουτήξουμε όλοι μας μέσα εκεί και να ζούμε ευτυχισμένοι /γ ο υ ρ ο υ ν ο π ο ι η μ έ ν ο ι.
Όπως συνηθίζεται, πάντα θα υπάρχουν … αρωματισμένοι χοιροβοσκοί να μας φροντίζουν . Η αποφορά /μπόχα από το χοιροστάσιο των σύγχρονων εκλεγμένων … Γουρουνολόγων θα πιστοποιεί πως είμαστε γνήσιοι απόγονοι Αρχαιοελλήνων και όχι Οθωμανών.
Μερικοί ( πολυπολιτισμένοι συνέλληνες) εμφανίζουν έντονη αποστροφή /απέχθεια προς τα γουρούνια, που προσομοιάζει με εκείνη των Μουσουλμάνων.
ΥΓ1. Οι Αστυνομικοί – αντί να αντιδρούν και να μηνύουν – ας αδιαφορήσουν /αρνηθούν την φύλαξη των “χοιροκυνηγών ” εκπροσώπων μας.
Παράλληλα ας κηρύξουν μια πανελλαδική -λευκή, απεργία 3 ημερών και τότε θα δούμε τη δράση των πραγματικών δολοφόνων, καθώς και το ξεμπρόστιασμα των ηθικών αυτουργών.
ΥΓ2. Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και χαρούμενο το 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ