Κυρία Γεννηματά, δεν φορτώνουν οι τούρκοι 3 τόνους ηρωίνη στον περαστικό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2416

Επειδή βλέπουμε κάποιους από το ΚΙΝΑΛ να έχουν μία περίεργη “πληροφόρηση” για καταθέσεις προφυλακισμένου μεγαλεμπόρου τουρκικής ηρωίνης, οφείλουμε να ενημερώσουμε την κ. Γεννηματά – που ελπίζουμε ολόψυχα όντως να μην το γνωρίζει – ότι οι τούρκοι δεν φορτώνουν 3 τόνους ηρωίνη σε κάποιον “περαστικό”. Δεν δίνουν δηλαδή περί τα 3 δις ευρώ στον τυχαίο.

Αντίθετα, όσοι εμπλέκονται σε αυτή την φρικτή και εγκληματική δραστηριότητα, είναι όργανα του τουρκικού κράτους που με αυτόν τον τρόπο, εξαγοράζει εδώ και δεκαετίες, δυτικούς αξιωματούχους, πολιτικούς, δημοσιογράφους, ίσως και ολόκληρες κυβερνήσεις.

Κατά συνέπεια, με αυτόν τον τρόπο η Τουρκία προωθεί τα απάνθρωπα σχέδια της.
Επειδή λοιπόν το κόμμα σας έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο αφού οι μίζες της Siemens ήταν αυτές που οδήγησαν στην προδοσία των Ιμίων, του Ελσίνκι και της Μαδρίτης, καθότι οι μίζες της Siemens δινόντουσαν από τον αντιπρόεδρο της γερμανικής εταιρείας που ήταν τούρκος και εξάδερφος κορυφαίο τούρκου πολιτικού, θα πρέπει να δείτε τι γίνεται μέσα στο κόμμα σας. Γιατί εδώ δεν μιλάμε για πολιτικαντισμούς, αλλά για ενδεχόμενη εθνική προδοσία.
Και ότι μόνο αφελές είναι να πιστεύετε ότι στόχος είναι ο Παπαγγελόπουλος. Στόχος είναι το ίδιο το Έθνος και η φυγάδευση των πραγματικών οργάνων του τουρκικού βαθέως κράτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ