ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Σε φιάσκο για την αστυνομία εξελίσσεται η ιστορία με την κατάληψη στο Κουκάκι και τους γιούς του Ινδαρε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τέσσερα σεσημασμένα άτομα ταυτοποιήθηκαν από τα πρώτα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων σχετικά με την κατάληψη στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι αλλά κανένας από τους δυο γιούς του Ινδαρε.

Πρόκειται για έναν 37χρονο γνωστό αντιεξουσιαστή, ο οποίος φέρεται να είναι διαχειριστής των τριών καταλήψεων στο Κουκάκι -της οδού Ματρόζου, της Παναιτωλίου και της Αρβάλη. Στην κατάληψη της οδού Ματρόζου βρέθηκαν ακόμη τα αποτυπώματα 25χρονης Ιταλίδας, η οποία είχε συλληφθεί για επίθεση σε ομάδα της ΟΠΚΕ στην περιοχή της Ομόνοιας, το 2018.
Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν και μία 17χρονη, που συνελήφθη στην κατάληψη της Παναιτωλίου, αλλά και έναν 40χρονο, σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών. Στον αντίποδα, δεν έχουν εντοπίσει αποτυπώματα των δύο γιων του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ -του 26χρονου ασκούμενου δικηγόρου και του μικρότερου αδελφού του, φοιτητή της Πάτρας.
ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *