Σε «γραμμή Παυλόπουλου» ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου της Λιβύης: Παράνομη η συμφωνία με την Τουρκία!

Υψίστης σημασίας παρέμβαση έκανε ο εκπρόσωπος του Λιβυκού κοινοβουλίου κύριος Ακύλα Σαλέχ, μιλώντας μάλιστα στο Αιγυπτιακό κοινοβούλιο, παρουσία της ολομέλειας και του Προέδρου Σίσι.

Ο εκπρόσωπος του λιβυκού κοινοβουλίου και βουλευτής, ξεκαθάρισε ότι η συμφωνία αντιτίθεται όχι μόνο στο διεθνές δίκαιο και δεν δημιουργεί κανένα νομικό δεδικασμένο, αλλά είναι αντισυνταγματική και παράνομη ακόμα και για το κράτος της Λιβύης. Χρησιμοποιώντας ακριβώς δηλαδή το λεκτικό του Έλληνα ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο κύριος σαλέ κατηγόρησε τον ψευδοπρωθυπουργό της Λιβύης ότι συνωμότησε κατά της χώρας του, προκειμένου να διευκολύνει τον Ερντογάν να μεταφέρει στρατεύματα στην Λιβύη, καθιστώντας στη μία οθωμανική επαρχία. Και επίσης κατηγόρησε τον ψευδοπρωθυπουργό ότι φέρνει ισλαμιστές τρομοκράτες οι οποίοι αποτελούν κίνδυνο όχι μόνο για την Λιβύη αλλά για ολόκληρη την περιοχή. Ξεκαθάρισε ότι ο στρατάρχης και ο Εθνικός στρατός της Λιβύης προσπαθούν να οικοδομήσει μία δημοκρατική χώρα, όμως έχουν απέναντι τους μία συμμορία τρομοκρατών που επιχειρεί να μετατρέψει τη χώρα σε υπόδουλη, οθωμανική επαρχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ