ΕΚΤΑΚΤΟ -Νεκρός σε συντριβή ελικοπτέρου θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ και του NBA Κόμπε Μπράιαντ, 41 ετών, σκοτώθηκε την Κυριακή στο Λος Άντζελες, όταν to S-76 ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη σε λόφο στην περιοχή Καλαμπάσας.



Δύο ανεξάρτητες πηγές το επιβεβαίωσαν στο CNN, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, όπως και το ότι η κόρη του Κόμπε Μπράιαντ, 13χρονη Gianna Maria Onore Bryant, σκοτώθηκε επίσης.
la helicopter crash
“Με μεγάλη θλίψη μαθαίνουμε για το θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ και άλλων τεσσάρων σε μια συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα. Το αεροσκάφος συνετρίβη σε απομακρυσμένη τοποθεσία στο Las Virgenes περίπου στις 10:00 σήμερα το πρωί. Κανείς στην περιοχή δεν τραυματίστηκε. Η FAA και η NTSB ερευνούν”, ανέφερε το επίσημο twitter της πόλης.
.
https://twitter.com/CityofCalabasas/status/1221525572087451648
.
Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι και οι πέντε επιβαίνοντες στο ελικόπτερο ανασύρθηκαν νεκροί, χωρίς, ωστόσο, να ανακοινώσει τα στοιχεία τους.
bryant kibe
Ακόμα και ο Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε στα δυσάρεστα νέα.
.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1221535503868223488
.
Αν και αποχώρησε από το μπάσκετ από το 2016, ο Μπράιαντ ήταν ακόμα τακτικός… θαμώνας σε παιχνίδια του ΝΒΑ και άρχισε να ασχολείται με την κινηματογράφηση. Κέρδισε το βραβείο Όσκαρ για το καλύτερο κινούμενο μικρό φιλμ το 2018 για την ταινία «Αγαπημένο μπάσκετ».
Ο Μπράιαντ έπαιξε 20 χρόνια στους Λέικερς. Κατά τη διάρκεια του χρόνου του εκεί, κέρδισε πέντε πρωταθλήματα και εμφανίστηκε σε 18 All-Star Games.
Επίσης, κέρδισε χρυσά μετάλλια ως μέρος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008 και το 2012.
Το NBA δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με το θάνατο του Kobe Bryant:
“Είμαστε άναυδοι και συντετριμμένοι από την είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Kobe Bryant. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την επίδρασή του στους παίκτες μας, στο ΝΒΑ και στο μπάσκετ. Αυτή είναι μια μνημειώδης απώλεια για ολόκληρη την κοινότητα μπάσκετ και οι καρδιές μας είναι απλά διαλυμένες. Στέλνουμε αγάπη και προσευχές στη σύζυγό του τη Βανέσα και σε ολόκληρη την οικογένεια”, ανέφερε η κορυφαία μπασκετική αρχή του πλανήτη.
Ο δήμαρχος του Λος Άντζελες Eric Garcetti έκανε δήλωση σχετικά με το θάνατο του Kobe Bryant:
“Ο Κόμπε Μπράιαντ ήταν ένας γίγαντας που ενέπνευσε, εξέπληξε και ενθουσίασε τους ανθρώπους παντού με την ασύγκριτη ικανότητά του στο γήπεδο – και μας άφησε άφωνους με τη νοημοσύνη και την ταπεινότητα του ως πατέρας, σύζυγος, δημιουργική μεγαλοφυΐα και πρεσβευτής για το παιχνίδι που αγαπούσε. Θα ζήσει για πάντα στην καρδιά του Λος Άντζελες και θα τον θυμούνται τα επόμενα χρόνια ως έναν από τους μεγαλύτερους ήρωές μας. Αυτή είναι μια στιγμή που μας δυσκολεύει να βρούμε τις λέξεις που εκφράζουν το μέγεθος του σοκ και της θλίψης που όλοι αισθανόμαστε τώρα και έχω όλη την οικογένεια του Κόμπε στις προσευχές μου σε αυτή τη στιγμή της αδιανόητης θλίψης”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ