Κατάλαβες τι γίνεται; Παιδιά πέφτουν λιπόθυμα από την πείνα για να πληρώσουν οι γονεις τους τον ΕΝΦΙΑ και οι υπουργοί ξοδεύουν 12.000 ευρώ για την κοπή της πίτας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια μαθήτρια κατέρρευσε στην μέση του δρόμου καθώς η οικογένεια της έμεινε νηστική για να μπορέσουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ τρομοκρατημένοι οι άνθρωποι από την λαίλαπα των πλειστηριασμών που έρχεται.

Ελλάδα του 2020: Κοπελίτσα κατέρρευσε στη μέση του δρόμου από την πείνα γιατί οι γονεις της πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ και έμειναν όλοι νηστικοί.

Μια λαίλαπα για την οποία η κυβέρνηση όχι απλώς αδιαφορεί αλλά ξοδεύει και τα χρήματα που με μόχθο πληρώνουν οι πολίτες στο κράτος για χαράτσια και φόρους σε φιέστες για την κοπή της πίτας που κοστίζουν 12.000 ευρώ.

Δηλαδή επειδή κόπηκε το ΕΚΑΣ και οι μισθοί να μην κόψω βασιλόπιττα 12.000 ευρώ;

Θα πεταχτεί κάποιος θα πει ότι είναι μια μεμονωμένη περίπτωση. Όχι δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση, έτσι είναι παντου στη χώρα. Επειδή κάποιοι βολεμένοι τρώνε με δέκα μασέλες και αδυνατούν να δουν τι συμβαινει γύρω τους δεν σημαίνει ότι όλα είναι καλά.

Κατάλαβες τι γίνεται; Παιδιά πέφτουν λιπόθυμα από την πείνα για  να πληρώσουν οι γονεις τους τον ΕΝΦΙΑ και οι υπουργοί ξοδεύουν 12.000 ευρώ για την κοπή της πίτας.Πηγαίνετε σε ένα από τα καινούργια στέκια ανακύκλωσης από αυτά που εγκαινίασε ο Ρουβας να δείτε τι γίνεται. Οικογένειες ολόκληρες κουβαλούν τόνους πλαστικά μπουκάλια και κουτιά αναψυχτηκων για να πάρουν δυο, τρία ευρώ ώστε να μπορέσουν να περάσουν τη μέρα τους.

Άνθρωποι μετράνε τα ψιλά τους στα ταμεία των σουπερ μάρκετ κοιτώντας με αγωνία τους υπαλλήλους για τομτινθα γίνει αν δεν τους φτάσουν τα λεφτά για τα έξοδα της ημέρας.

Ανεύθυνοι, αναίσθητοι που μια ζωή έχουν μάθει να τρώνε εις βάρος του λαού και ένας λαός που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα και τους ψηφίζει γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Υ.Γ. Πηγαίνετε και έξω από ένα σχολείο να δείτε πως πετάνε στους κάδους τα φαγητά που προορίζονται για τα γεύματα των μαθητών τα οποία προφανώς δεν κατανέμονται σωστά στα παιδιά που τα έχουν πραγματικά ανάγκη και κανείς δεν νοιάζεται για αυτό, απλώς τα ξεφορτώνουν στα σχολεία και τα παρατάνε εκεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ