Η Τουρκία θέτει σε εφαρμογή σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστρατεύει μουσουλμανική οργάνωση φοιτητών για να προσεγγίσει μετανάστες- Η “ΕΣΤΙΑ” αποκαλύπτει τι ειπώθηκε σε μυστικές συναντήσεις στην Κομοτηνή.

Η Ελλάς αντιμετωπίζει το φάσμα της ισλαμοποιήσεως, καθώς ξετυλίγεται σιγά-σιγά το σχέδιο της Τουρκίας να χρησιμοποιήσει τους μουσουλμάνους μετανάστες που έχουν κατακλύσει τα νησιά μας για να επιτύχουν μιαν επικράτηση με ειρηνικά μέσα σε ολόκληρη την επικράτεια. Θρυαλίς αυτής της μουσουλμανικής επιβολής είναι οι μετωπικές οργανώσεις, δια των οποίων η Άγκυρα ελέγχει και κινητοποιεί την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Την πρώτη θέση μεταξύ αυτών κατέχει η Ένωσις Φοιτητών Δυτικής Θράκης (ΒΑΤΟΒ), η οποία έχει δείξει πολλάκις την τουρκοκίνητη δομή της, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί για προσηλυτισμό των πληθυσμών, τους οποίους ενθαρρύνει να προσδεθούν στο άρμα της Άγκυρας. Τις τάξεις της πυκνώνουν οι μουσουλμάνοι νέοι που επιστρέφουν από τα τουρκικά πανεπιστήμια. Έχουν προσελκυσθεί σε αυτά από τους ευνοϊκούς όρος και τα προνόμια φοιτήσεως, αλλά εκεί βαπτίζονται στα νάματα του ισλαμικού ερντογανισμού και του τουρκικού εθνικισμού. Έτσι, επιστρέφουν έτοιμοι να γίνουν “κήρυκες του ισλάμ”. Και τώρα το ισλάμ τους καλεί να ποδηγετήσουν τους μετανάστες να κυριεύσουν την Ελλάδα.

Μιαν ανάλογη κατάσταση περιέγραφε ο λόγιος αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος Πορφυρογέννητος με την επιγραμματική φράση “εσλαβώθη δε πάσα η χώρα και γέγονε βάρβαρος”. Τότε οι Σλάβοι εγκαταστάθηκαν ειρηνικώς σε ολόκληρη την Ελλάδα, τις δε συνέπειες υπέστη μακροπρόθεσμα η αυτοκρατορία, καθώς ο πληθυσμός αλλοιώθηκε και το φρόνημα υποχώρησε. Μιαν ανάλογη κατάσταση θέλει πάλι να δημιουργήσει η Άγκυρα στην Ελλάδα. Η μουσουλμανική αλληλεγγύη (μια κατάσταση που αποτελεί κι αυτή μέρος του τζιχάντ) είναι το κίνητρο που προβάλλεται στους Τούρκους φοιτητές, ώστε να διεισδύσουν στους μουσουλμάνους μετανάστες και να τους κινητοποιήσουν. Τα επεισόδια που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες στη Μόρια και σε άλλες περιοχές των νησιών δεν είναι παρά ένα προανάκρουσμα των όσων πρόκειται να συμβούν.

Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ