Η Καθημερινή ξεσκεπάζει την μεθόδευση για τις νέες ταυτότητες: Όπως το σκάνδαλο του C4i!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2098ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ!

Η εφημερίδα Καθημερινή με ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ επιβεβαιώνει πλήρως το Ολυμπία αναφορικά με τις μεθοδεύσεις του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες, που όλως τυχαίως στηρίζεται σε υπουργική απόφαση του 2000, την οποία υπέγραψε πάλι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης!

Η εφημερίδα μάλιστα βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο ταυτίζοντας αυτή την απόφαση του 2000 με τις μεθοδεύσεις που οδήγησαν στις σκανδαλώδεις συμβάσεις δήθεν για την ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων του 2004, οι οποίες σήμερα διερευνώνται από την ελληνική δικαιοσύνη! Ενώ θεωρείται βέβαιο ότι ο διαγωνισμός θα καταπέσει είτε από το Ελεγκτικό Συνέδριο είτε από το ΣτΕ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Ολυμπία είχε φτάσει την έρευνα ακόμα πιο μακριά, αφού οι όροι του διαγωνισμού που προσπάθησε να δικαιολογήσει η κυβέρνηση με κωμικές δικαιολογίες, είναι απολύτως φωτογραφική για μία συγκεκριμένη εταιρεία. Αυτό προκύπτει και από το γεγονός της ύπαρξης έγχρωμης φωτογραφίας η οποία δεν χρησιμοποιείται σχεδόν σε καμία άλλη χώρα της ευρωπαΐκής ένωσης, χρησιμοποιείται όμως στην Γερμανία! Για να καταλάβετε την τρύπα ασφαλείας που ανοίγει προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα, ακόμα και το Ισραήλ που θεωρείται η κορυφαία χώρα σε θέματα ασφαλείας, χρησιμοποιεί ασπρόμαυρη φωτογραφία στις ταυτότητες, ενώ η έγχρωμη έκδοση της φωτογραφίας βρίσκεται μέσα στο τσιπ.

Ολόκληρο το άρθρο της Καθημερινής για τις νέες ταυτότητες και τον διαγωνισμό που πρέπει να ακυρωθεί, εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ