ΑΙΔΩΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμμία αναφορά και για τις άλλες δεκάδες ονομασίες οδών, με ονόματα “ηρώων” Τούρκων εισβολέων, δολοφόνων , ολετήρων του Κυπριακού Ελληνισμού…. και όχι μόνο στη Λάρνακα…..

Η ….”αποστομωτική” απάντηση του Δημάρχου Λάρνακας για την ονομασία οδού ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ…. (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ)

Θύελλα αντιδράσεων για την οδό «Ίσταμπουλ» στη Λάρνακα

O Δήμαρχος Λάρνακας απαντά στον σάλο για την οδό Istanbul .

Για επισκεφθείτε την κατεχόμενη από βαρβάρους Β. Κύπρο….. (Δυστυχώς εγώ ποτέ δεν την επισκέφθηκα, φοβάμαι πραγματικά ότι θα μολυνθώ … από τους βαρβάρους….)
Δεν θα συναντήσετε αγαπητοί αναγνώστες …. ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ …., τα έχουν αλώσει, ισοπεδώσει, λεηλατήσει, μολύνει, συλήσει ΟΛΑ, ο λαός της οργής του Θεού, και αντικατέστησαν όλες τα Ελληνικά τοπωνύμια….και ονομασίες των οδών, αλλά και κατεχόμενων χωριών … με ονόματα …. δολοφόνων εισβολέων….. Αυτοί τιμούν τους “ήρωες” τους ….και εμείς επίσης “τιμούμε” ..τους ήρωες….τους….

Αν μη τι άλλο…. αυτοί που πιστεύουν …. τα περί επαναπροσέγγισης …. ελπίζοντας μάταια…. , από σεβασμό προς τον Ελληνισμό της Κύπρου….ας σκεπάσουν με μαύρο πανί τις τουρκικές προσβλητικές ονομασίες….. να τοποθετήσουν νέες ονομασίες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ…. και όταν το πάλαι ΠΟΤΕ οι αδελφοί τούρκοι …. επανέλθουν στις πρώην Τουρκοκυπριακές περιοχές…. , να γίνουν και πάλι τα αποκαλυπτήρια τους … με νταούλια και ζορνέδες…… ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΓΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ……ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΕΡΗΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ …..

Να σημειώσω κάτι … , ενδεικτικό:
Όταν τιμής ένεκεν προς τον ήρωα αδελφό μου ζητήσαμε …., να δοθεί το όνομα του σε οδό της Λάρνακας …αναμέναμε 5 χρόνια για να εγκριθεί…. και περάσαμε από σαράντα κύμματα…….Επίσης προ πολλού όταν επίσης ζητήσαμε …. από Δήμο Λάρνακας …. να μας παραχωρηθούν …..2 ! (Δύο) τ.μ. σε δημοτικό χώρο για ανέγερση προτομής με δικά μου έξοδα….. , ούτε καν τύχαμε επιβεβαίωση …. παραλαβής του τιμητικού αιτήματος …..Πλήρης απαξίωση…….Αυτά και άλλα μύρια……και λυπάμαι και θυμωμένος και απογοητευμένος είμαι….όπως και πολλοί άλλοι χιλιάδες αδελφοί συμπατριώτες…..

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ
www.ledrastory.com cyprushellenica.blogspot.com

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ….ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ..ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ Η ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ…

keimeno antonas48

keimeno antonas49

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ