Ολονύχτιες έρευνες σε Σαρωνικό και Χαλκιδική για αγνοούμενους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολονύχτια έρευνα για τον επιβάτη που έπεσε από το Blue Star 2- Συνεχίζεται το θρίλερ με την αγνοούμενη στη Χαλκιδική

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό ατόμου που επέβαινε στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Blue Star 2» και φέρεται να έπεσε στη θάλασσα, σύμφωνα με μαρτυρία άλλου επιβάτη.

Σκάφη του Λιμενικού «όργωσαν» όλη τη νύχτα τη θαλάσσια περιοχή δυτικά της νησίδας Πάτροκλος στον Σαρωνικό Κόλπο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε έρευνες και ελικόπτερο του Λιμενικού, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι έδειξε η καταμέτρηση των επιβατών που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ.

Το “Blue Star 2” πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Πάτμο, Λέρο, Κάλυμνο, Κώ και Ρόδο. Στη θαλάσσια περιοχή, όπου διεξάγονται οι έρευνες, ο καιρός είναι καλός και πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι που δεν ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.

Στη Χαλκιδική

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που αγνοείται στην περιοχή Καλύβες του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου. Στις έρευνες συμμετέχει και μία ομάδα δύο ατόμων από την 2η ΕΜΑΚ με έναν διασωστικό σκύλο.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση της γυναίκας το βράδυ της Παρασκευής, όταν και σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό της.

πηγή: ant1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ