Αλβανοί ληστές τραπεζών αυτοί που συνελήφθησαν τραυματισμένοι μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο Αλβανοί κακοποιοί, που κρύβονται πίσω από τουλάχιστον δύο ένοπλες ληστείες σε βάρος τραπεζών στην Πρέβεζα και τη Μεσσηνία, συνελήφθησαν τραυματισμένοι μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς που τους παρακολουθούσαν και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Όλα έγιναν το μεσημέρι στην Αρχαία Κόρινθο.

Οι Αλβανοί κακοποιοί αντελήφθησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι με συμβατικό περιπολικό βρίσκονταν στα ίχνη τους και ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν. Μάλιστα δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον τους. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν δυο από τρεις δράστες, ενώ την ίδια ώρα το αυτοκίνητό τους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε χαντάκι.

Ο ένας από τους δράστες νοσηλεύεται στο Θριάσιο και ο άλλος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ συνελήφθη και ο τρίτος συνεργός τους.

Μέσα στο όχημα, που ήταν νοικιασμένο, εντοπίστηκαν πιστόλια και ένα αυτόματο “Καλάσνικοφ”. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί εξονυχιστικά.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Σήμερα (08-02-2020) το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην Αρχαία Κόρινθο, συνελήφθησαν τρεις επικίνδυνοι ένοπλοι κακοποιοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες.

Οι τρεις κακοποιοί πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από τους δράστες.

Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και ο δεύτερος στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

πηγή: astinomiko.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ