ΕΚΤΑΚΤΟ Μπούκαραν οπλισμένοι με καραμπίνα μέσα στο ταχυδρομείο. Ήθελαν τα λεφτά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγο στα ΕΛΤΑ Καλοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Τέσσερις άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας καραμπίνα εισέβαλαν στο κατάστημα των ΕΛΤΑ το πρωί της Τρίτης με σκοπό τη ληστεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο κατάστημα επικράτησε αναστάτωση και οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα μιας υπαλλήλου και λίγα κέρματα από το ταμείο. Μέσα στην τσάντα της υπαλλήλου, όπως είπε η ίδια είπε στο GRTimes.gr, υπήρχαν λίγα χρήματα αλλά και κάρτες και χρήσιμα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν περισσότερα, καθώς η υπάλληλος δεν έχασε το θάρρος της και τους είπε πως ήδη ενημέρωσε την αστυνομία, χωρίς φυσικά να έχει προλάβει να το κάνει. Εκείνοι πανικοβλήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή με ένα αυτοκίνητο -πιθανότατα κλεμμένο- όπου τους περίμενε ο συνεργός τους.

Την ώρα της ληστείας στο κατάστημα βρίσκονταν οι δύο υπάλληλοι (ένας άνδρας και μία γυναίκα) και ένας πελάτης ο οπποίος πραγματοποιούσε συναλλαγή στο Ταμείο.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Καλοχωρίου για τον εντοπισμό των δραστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ