Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Διακινούν τα σενάρια χρεωκοπίας για να φάμε αμασητί την δανειακή σύμβαση του αίσχους. Κυβέρνηση "τορναδόρων".

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

happy housewife1Ασύλληπτες συνέπειες στην πραγματική και όχι την κρατικοδίαιτη οικονομία έχουν επιφέρει τα σενάρια των αλητήριων της κυβέρνησης μαζί με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που βέβαια σιγοντάρουν τα διεθνή συμφέροντα.

Το κωμικό είναι πως αγαπημένη μας εταιρεία στην οποία εμπλέκονται συγγενείς ανώτατου πολιτειακού παράγοντα, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ, πρότειναν στους πελατες τους να επενδύσουν στην JP Morgan! Της εταιρείας που εμπλέκεται στα σενάρια πτώχευσης, απαξίωσης ακινήτων κλπ. Την ίδια στιγμή που κρατούν θεσεις εξουσίας!

Είναι ντροπή και αθλιότητα ακόμα και η στάση της αντιπολίτευσης που σιωπά αντι να βγει και να ζητήσει ευθύνες. Προφανώς σε αυτό το μοτίβο έγκειται και η διαρροή δημοσιευμάτων “πουρκουά” που αρχίζει να εξαγνίζει την δανειακή σύμβαση στα μάτια των “δεξιών αντιφρονούντων”.

Επειδή όμως, ειδικά στο διαδίκτυο δεν έχουν να κάνουν με κρατικοδίαιτους τεμπελχανάδες ή ρουφιάνους των ΜΜ”Ε”, θα διαλύσουμε το βρώμικο παιχνίδι τους. Και εκεί που περιμένουν να μοιράσουν την κουτάλα, θα βρεθούν προ οδυνηρών εκπλήξεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ