23/09/2021

ΕΣΡ: Αφήνουν τα big brother ανεξέλεγκτα αλλά τους ενόχλησαν οι αναφορές σε Σκοπιανούς ναζί!

Ένα πρωτοφανές πρόστιμο σε 15 περιφερειακά μέσα που επιβλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ, προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά για τα κίνητρα του ΕΣΡ. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μιλά για πολιτική δίωξη, όμως εάν όντως οι αιτιάσεις του προστίμου ήταν για αναφορές και χαρακτηρισμούς κατά σκοπιανών ναζί, τότε η κατάσταση είναι ακόμα πιο σοβαρή.

Διότι οι σκοπιανοί του VMRO που έκαιγαν ελληνικές σημαίες σε διαδηλώσεις, προβάλλοντας την ίδια στιγμή χάρτες που έδειχναν την Ελλάδα μέχρι την Λάρισα, υπήρξαν συνεργάτες των ναζί και συνεργοί σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Δεν είναι λοιπόν δυνατόν να επιβάλλονται πρόστιμα σε κανάλια για χαρακτηρισμούς κατά των νοσταλγών του Χίτλερ, που επιθυμούν κατάκτηση ελληνικών εδαφών. Διότι αύριο με την ίδια ευκολία θα επιβληθεί πρόστιμο για χαρακτηρισμούς στον φασίστα Ερντογάν που θέλει να κατακτήσει το μισό Αιγαίο.

D5375B90 5B2A 4632 B8F6 CF4227123016
Οι σκοπιανοί φασίστες συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι διαπράττοντας θηριωδίες κατά Ελλήνων και Εβραίων

Το ΕΣΡ συνιστά μια ανεξάρτητη αρχή η οποία λειτουργεί από το 1989…

Πολλά για το έργο της δεν γνωρίζουμε.. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μέχρι σήμερα έχει κοστίσει στο ελληνικό δημόσιο περί τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που επίσης γνωρίζουμε είναι ότι παρά την πολυετή παρουσία του, έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα- όπως και ο ίδιος
ο Πρόεδρός του έχει παραδεχθεί- ανίκανο να αναπτύξει μηχανισμούς για τον έλεγχο της πολυφωνίας, της αντικειμενικότητας στα ΜΜΕ ,αλλά και την αναλογική εκπροσώπηση των κομμάτων στα μέσα ενημέρωσης.

“Το να διαπιστώσει το ΕΣΡ αν τηρήθηκαν οι κανόνες της πολιτικής πολυφωνίας είναι ένα μικρό… μυστήριο”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου στην Βουλή, με τη δήλωσή του να δημιουργεί εύλογες σκέψεις για το μεγάλο μυστήριο, που δεν είναι άλλο από το … γιατί οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουμε μια ομάδα ανθρώπων- τα μέλη του ΕΣΡ- που … “δεν μπορεί” να επιτελέσει τα καθήκοντά της!!!

EE307CEC F950 4F41 962B FF7288378D59
Οι ίδιες σημαίες που ανέμιζαν δίπλα σε πορτραίτα του Χίτλερ ανεμίζουν και σήμερα στις διαδηλώσεις των σκοπιανών ναζί

Το ΕΣΡ λοιπόν επιδεικνύοντας πρωτοφανή και υπερβάλλοντα ζήλο προέβη μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των δύο μηνών σε έκδοση 15 (!!) αποφάσεων κατά περιφερειακών καναλιών, με τις οποίες επιβάλει δυσθεώρητα πρόστιμα, που αγγίζουν τις 30.000 ευρώ στο καθένα, οδηγώντας τα με βεβαιότητα στο λουκέτο! Κοινός παρονομαστής σε όλες τις ως άνω υποθέσεις είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, και η προβολή τηλεοπτικών εκπομπών που ο ίδιος παρουσιάζει στους εν λόγω τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η εικόνα πολιτικής δίωξης στο πρόσωπο του Προέδρου κοινοβουλευτικού κόμματος από το ΕΣΡ ενισχύεται από τις
τοποθετήσεις των μελών του Συμβουλίου, που επιβάλλουν πρόστιμα βασιζόμενοι σε “εκτιμήσεις” τους, σε ιστορικά δεδομένα που στηρίζουν σε πηγές αμφιβόλου αυθεντίας όπως το “wikipedia” και σε αιτιολογίες έωλες και αναπόδεικτες.

Παρά το γεγονός ότι το ΕΣΡ δηλώνει ότι δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην πλειοψηφία των θεμάτων αρμοδιότητάς του, ωστόσο έσπευσε να καταδικάσει την τοποθέτησή του Κυριάκου Βελόπουλου σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι Σκοπιανοί που καίνε και ποδοπατούν την Ελληνική σημαία, έχουν τη λογική του φιδιού!

Ενοχλήθηκαν τα μέλη του ΕΣΡ επειδή δήλωσε ότι είναι “γενίτσαροι” ανθέλληνες” οι Σκοπιανοί που θέλουν να λέγονται “Μακεδόνες”.

Ισχυρισμούς που ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προβάλει και από το βήμα της Βουλής, και που παρουσιάζεται από τη Δημόσια τηλεόραση! Για αυτές τις πολιτικές και απόλυτα τεκμηριωμένες τοποθετήσεις, το ΕΣΡ έκρινε ότι πρέπει να επιβάλει στα περιφερειακά κανάλια ύψους 30.000 ευρώ.

Αδιαφορώντας έτσι για την επιβίωσή τους, μην λαμβάνοντας υπόψιν ότι τα περιφερειακά αυτά κανάλια απασχολούν
προσωπικό, το οποίο με το μισθό που λαμβάνει συντηρεί την οικογένειά του. Τα μέλη της αρχής φαίνεται μάλιστα να μην γνωρίζουν ότι τα περιφερειακά κανάλια έχουν εξαιρετικά περιορισμένο κοινό!

Κανάλια που εκπέμπουν στη Μυτιλήνη, στην Κοζάνη και που το κοινό τους δεν ξεπερνά τους 1000 θεατές δέχθηκαν πρόστιμα, υψηλότερα από πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε εθνικής εμβέλειας κανάλια! Θέτοντας έτσι την επιβίωσή τους εν αμφιβόλω, ειδικά δε στην παρούσα οικονομική συγκυρία!

Η ανεξάρτητη αυτή Αρχή, η οποία υποτίθεται ότι λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, κι άρα χάριν των Ελλήνων, επέλεξε στοχεύοντας τον Κυριάκο Βελόπουλο, και μέσω αυτού την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ- η οποία ομολογουμένως παρουσιάζει ραγδαία άνοδο- να πλήξει εκατοντάδες οικογενειών και να τις οδηγήσει στην ανεργία!

Οι αλλεπάλληλες διώξεις του ΕΣΡ για την παρουσία του κόμματος στην τηλεοπτικούς σταθμούς έχουν ήδη οδηγήσει στον αποκλεισμό του από τα εθνικής εμβέλειας κανάλια, κι έτσι τώρα σειρά έχει η περιφέρεια! Το ΕΣΡ τελικά θα μείνει πράγματι στην ιστορία, όχι για το έργο που έπραξε στην αναβάθμιση των ΜΜΕ, αλλά για τον ρόλο του “πολιτικού διώκτη” προσώπων που μιλούν ανοικτά, ελληνικά, πατριωτικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ