Νέα Μέτρα: Το απόγευμα η χαριστική βολή της ανακοίνωσης τους από τον πρωθυπουργό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιμένουν πρώτα να κλείσουν οι τράπεζες και να ολοκληρωθούν όσες συναλλαγές δεν γίνονται ακόμη διαδικτυακά ώστε να πληρωθούν οι δόσεις της εφορίας, του ΕΝΦΙΑ και άλλες υποχρεώσεις που λήγουν σήμερα και μετά, χαλαρά προς το απογευματάκι θα βγει ο πρωθυπουργός για να δώσει τη χαριστική βολή με την ανακοίνωση των νέων μέτρων.

Δεν ξέρουμε αν θα είναι live η μετάδοση ή κονσέρβα καθώς δεν έχουμε ενημερωθεί για το διακοποπρόγραμμα του πρωθυπουργού αυτό το Σαββατοκύριακο. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα είναι αρκετά σκληρό το περιεχόμενο των δηλώσεων του.

3766A133 F413 4F51 8345 989DEC8AA9FA

Ζούμε τις πιο δραματικές στιγμές της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας μετά την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Έχουμε ένα αόρατο πόλεμο με θύματα και με επιπτώσεις στην καθημερινή μας ζωή. Και μια κυβέρνηση που συνεχώς ανακοινώνει μέτρα που μετά από λίγες ώρες τα απαξιώνει η ίδια καθώς διαρρέει συνεχώς πληροφορίες και για άλλα νέα μέτρα και ξανά νέα μέτρα.

Αυτή τη στιγμή οι ειδικοί μιλούν για γενικός καθολικό lockdown παντού και η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από διαγγέλματα τρεναροντας τον χρόνο.

Υ.Γ. Ελπίζουμε μόνο να μην ακούσουμε τον πρωθυπουργό να λέει Φοράτε μάσκες γιατί χανόμαστε παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι του Τζίμη Πανουση, όπως έγραψε κάποιο τρολ στο διαδίκτυο. Αν και με τον Μητσοτακη ποτέ δεν ξέρεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ