Ο Τουρκικός Δούρειος Ίππος προ των πυλών της Βιεννης και της Ευρώπης πάλι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

Το πάλαι, ΠΟΤΕ ξανά!

Από Α. Αντωνά.

Πρόσφατα ….

Αποσπασματική παρένθεση:

Στη συνέχεια οι Γκρίζοι Λύκοι «βομβάρδισαν» γραφεία Κούρδων με πυροτεχνήματα, ενώ προσπάθησαν να πυρπολήσουν το κτήριο που στεγάζονται. Σημειώνεται ότι η Αυστρία έχει θέσει εκτός νόμου την τουρκική εθνικιστική οργάνωση των Γκρίζων Λύκων από το Φεβρουάριο του 2019 – μαζί και τη χαρακτηριστική χειρονομία τους, την υψωμένη γροθιά με προτεταμένο δείκτη και μικρό δάχτυλο.

Οι Κούρδοι αλλά και Αυστριακοί πατριώτες, πέρασαν στην αντεπίθεση καίγοντας τουρκικές σημαίες, ενώ με εντολή Κουρτς, οι δυνάμεια ασφαλείας είχαν ”λιώσει” στο ξύλο τους Τούρκους, ενώ προχώρησαν σε δεκάδες συλλήψεις.

Αυτές οι εικόνες εξόργισαν την Άγκυρα και σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ κάλεσαν για εξηγήσεις τον Αυστριακό Πρέσβη, ενώ σκέφτονται ακόμα και την απέλασή του! Κούνια που σας κούναγε …Σας έχει πάρει είδηση όλος ο πολιτισμένος κόσμος …

DC220BA9 5C92 430A AD1F 76C62C5B6B24ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ.

Χρονολογία
27 Σεπτ. – 14 Οκτ. 1529
Τόπος
Βιέννη
Έκβαση
Ήττα και αποχώρηση των Τούρκων.
Δυνάμεις Αυστριακών 16000. Απώλειες 700 νεκροί και 1000 άμαχοι αιχμάλωτοι σφαγιάστηκαν από τους Οθωμανούς.

Δυνάμεις Τούρκων 250-300000. Απώλειες αδιευκρίνιστες. Ίσως άνω των 50000 με χιλιάδες τραυματίες και αιχμαλώτους.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ.

Χρονολογία
14 Ιουλ. – 12 Σεπτ. 1683
Τόπος
Βιέννη
Έκβαση
Ήττα και αποχώρηση των Οθωμανών
Δυνάμεις Αυστριακών και συμμάχων 30000. Απώλειες 16000

Δυνάμεις Τούρκων 120000 με 300 κανόνια και περίπου 10000 ιππείς.

Απώλειες 30-35000 και χιλιάδες τραυματίες και αιχμάλωτοι.

Στις 11 Σεπτεμβρίου 1683 ο χριστιανικός και ο μουσουλμανικός κόσμος βρέθηκαν αντιμέτωποι στην περίφημη πολιορκία της Βιέννης από τους πανίσχυρους μυρίους τότε Οθωμανούς.

Υστερα από δίμηνη πολιορκία και μια αιματηρή μάχη ο συνασπισμός πολωνικών, αυστριακών και γερμανικών δυνάμεων κατάφερε να ανακόψει οριστικά την προέλαση της νέας αυτοκρατορίας προς Δυσμάς, γλιτώνοντας έτσι την Ευρώπη από την οθωμανική κατοχή και κυριαρχία. Η ολοκληρωτική ήττα του σουλτάνου ΜεχμέτΔ΄ σήμανε την αργή αλλά σταθερή πορεία της αυτοκρατορίας προς την παρακμή και τον κατακερματισμό της.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ  ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΑΠΟ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 1683, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ …ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ 1821 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ!

11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1683. Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ.

Ισλάμ vs Χριστιανισμού!

Η δεύτερη πολιορκία της Βιέννης από τους Τούρκους ήταν σημαντικός σταθμός στην γεωπολιτική εξέλιξη της Ευρώπης. Η Βιέννη πολιορκήθηκε από τους μυρίους Τούρκους και γλύτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ως από θαύμα, ενώ η επίθεση των Ουσάρων του Γιάν Σομπιέσκι απέκρουσε τους Μωαμεθανούς και αφού τους εξολόθρευσε εκδικούμενος τις χιλιαδες σφαγές αθώων αμάχων ….Όσοι γλύτωσαν τράπηκαν σε φυγή … Στην επιστροφή τους λιμός τους αποτελείωσε …ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!

Και σήμερα είναι βέβαιον ότι η ιστορία θα επαναληφθεί….αφού η πλειοψηφία των Ευρωπαίων πλέον άρχισε να αφυπνίζεται. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Μετά τις παραβιάσεις της Ελληνικής και Κυπριακής ΑΟΖ ..η Γαλλία και η Αυστρία συγκλονίζονται από το μίσος των τούρκων και των τουρκόφιλων ισλαμιστών του Ερντογάν με τα απεχθή εγκλήματα τους.

Σημ. Εύλογο και ύποπτο ερώτημα πως η Γερμανία,που «φιλοξενεί» εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκους Μουσουλμάνους … να μην πλήττεται τόσο από τρομοκρατικές ισλαμιστικές επιθέσεις; Αυτονόητα τα συμπεράσματα. Λόγω των στενών σχέσεων ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΜΕΡΚΕΛ.

Παρά το ότι αποκαλύφθηκε πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες σχεδίαζαν δολοφονίες αυστριακών πολιτικών σε αυστριακό έδαφος, έπρεπε να υπάρξει επίθεση σε εκκλησία για να πάρει ξεκάθαρη θέση ο καγκελάριος Σεμπαστιάν Κουρτζ και να κηρύξει τον πόλεμο στο εξτρεμιστικό τρομοκρατικό Ισλάμ. Παρομοίως και ο Εμμανουέλ Μακρόν….Μόνο που τώρα οι τούρκοι βρίσκονται προ και ίσως εντός των τειχών της Βιέννης.

«Οι τούρκοι πέρασαν τις πύλες της Βιέννης»,υποστηρίζουν ευρωπαίοι αναλυτές και πολιτικοί, Μετά και την επίθεση εκατοντάδων τούρκων σε καθολική εκκλησία στην Βιέννη. Γεγονός που έκανε τον καγκελάριο της Αυστρίας Κουρτς να ταυτιστεί πλήρως με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και να κηρύξει τον πόλεμο στο  Ισλάμ όπως είπε.

Οι Τούρκοι σε όλη την διαδρομή της*«ιστορίας» τους ΠΟΤΕ δεν πολέμησαν ισοδύναμους εξοπλισμένους στρατούς. Εντόπιζαν μικρούς αδύναμους λαούς και μειονότητες και κατήγαγαν ….ντροπιαστικές νίκες…αλλά πολλές φορές και ντροπιαστικές ήττες. ( Ελληνική Επανάσταση, η πανωλεθρία τους στη Βιέννη στις 14 Οκτ. 1529 και η τελική τους *μεγάλη ήττα στις 11-12 Σεπτ. 1683, Βαλκάνια, Μακεδονία, Α.Π.Π. Ρωσσοτουρκικός πόλεμος κ.ά.π.)

719EF3AD 52F5 4CC2 A2D9 C16948108112*Η Τουρκία δεν έχει ιστορία, έχει όμως πλούσιο ποινικό μητρώο. ( Σαρρής)

Όσον αφορά την αρχή του τέλους της Οθωμανικής Αυτοκατορίας στην Βιέννη το 1683την 11η Σεπτεμβρίου και η εν συνεχεία νικηφόρα Ελληνική Επανάσταση, που έκαναν τους Οθωμανούς να πνέουν τα λοίσθια…εξάγεται το πιο κάτω ιστορικό αυτονόητο συμπέρασμα, που ίσως ευχής έργο είναι να επαναληθεί και σήμερα…Δεν ξέρεις πολλές φορές η Ιστορία επαναλαμβάνεται…

Τότε οι σύμμαχοι αγυπνίσθηκαν, όταν ο κόμπος ανοχής των Οθωμανών ξεπέρασε κάθε ανοχή!. Συμμάχησαν, συνασπίσθηκαν και κατατρόπωσαν τους 15πλάσιους Οθωμανούς με τα 300 κανόνια. Οι Βιεννέζοι είχαν απωθημένα από το 1529 , οταν οι Οθωμανοι απέτυχαν και πάλι, να καταλάβουν την πόλη τους, αλλά αποχωρώντας σφάγιασαν όλα τα αιχμάλωτα γυναικόπεδα…(Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής)

Τους κυνήγησαν για δεκάδες χλμ και αποδεκάτισαν τους βαρβάρους. Το ίδιο αντιμετώπισαν οι μύριοι θρασύδειλοι κατακτητές και από μια νηπιακή φούχτα Ελλήνων αρματωλών και κλέφτών το 1821.

Σήμερα ο κόμπος ανοχής της Τουρκίας, κοντεύει να σπάσει και το χτένι και την χτένα….Η ανέχεια πλέον δεν πάει άλλο…όχι μόνο από το συμμαχικό  ΝΑΤΟ, αλλά και από όλες τις εχθρικές χώρες, που περικυκλώνουν την Τουρκία και τρέφουν άσβεστο μίσος για αυτή, λόγω των εγκλημάτων που διέπραξε και διαπράττει εις βάρος τους,Συμπεριλαμβανομένου και του Ισραήλ, του οποίου και αυτού η μεονότητα στην Τουρκία σφαγιάστηκε και εξαφανίστηκε….

.Εν αναμονή…ο καιρός γαρ εγγύς…

Επιμέλεια – Διάταξη από Αντώνη Αντωνά – Συγγραφέα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ