Αντί να βγεις στο δρόμο να διεκδικήσεις, καταντάς υποστηρικτής του Μπάιντεν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανηγύρια για τον Μπάιντεν ο οποίος έλεγε “ας τους πυροβολάνε στα πόδια”. Πανηγύρια και για την Καμάλα Χάρις η οποία ήταν η μπάτσος η οποία εισηγήθηκε της νομοθεσίας και πλέον μπορούν να ντου τα SWAT σε σπίτια με ένα απλό τηλεφώνημα και ήταν αυτή η οποία έστελνε τρανς γυναίκες σε ανδρικές φυλακές.

Τα ίδια ακριβώς έκαναν και με τον Ομπάμα, λες και το φύλο ή το χρώμα του δέρματος κάποιου/ας είναι καθρέφτης της ιδεολογικής/πολιτικής τοποθέτησης.

Οι μόνοι που χαίρονται είναι κάτι ανίδεοι κομμουνιστές/ριες και φασαίοι/ες επειδή είναι η πρώτη γυναίκα σε τέτοιο αξίωμα λες και αυτό αναιρεί τις απόψεις της.

Αλλά έτσι είναι, όταν μαθαίνεις το σεξισμό και το φασισμό και την τρανσοφοβία και τα δικαιώματα της γυναίκας μέσα από τα σόσιαλ μίντια αναπαράγοντας καθεστωτικό και μιντιακό αντισεξισμό και αντιφασισμό έτσι καταντάς.

Αντί να βγεις στο δρόμο να διεκδικήσεις, καταντάς υποστηρικτής του λιγότερου φασίστα. Σας έχει κάψει το μυαλό το μη χείρον βέλτιστον της κομματικής σας κατάστασης και του κοινοβουλευτισμού και δε διαφέρετε σε τίποτα από τον μέσο νοικοκυραίο.

Αν θεωρείτε νίκη το να σκοτώνονται λιγότερες γυναίκες και λιγότεροι αντιφασίστες και μαύροι απ’οτι με τον Τραμπ τότε είστε επιλεκτικά ευαίσθητοι και μέρος τους προβλήματος της διαιώνισης των ανισοτήτων. Είστε απλά οι επαναστάτες τσάτσοι του συστήματος.

Πηγή: @radiourgos_dog

ΔΗΜΟΦΙΛΗ