Συνθήκες πανικού στην υπόγα επικοινωνίας του Μαξίμου, προδίδουν την διολίσθηση Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε καθεστώς φόβου και τρόμου όχι για τον Κορωνοϊο αλλά για την καρέκλα και το μέλλον τους, εργάζονται πλέον τα στελέχη της διαδικτυακής ομάδας κρούσης του Μαξίμου (λέγε με τρολλ να καταλάβω), με αποτέλεσμα να αποδίδονται σε κινήσεις πανικού που εκθέτουν τους ίδιους και τα αφεντικά τους.

https://youtu.be/jvkQPrtm9zU

Είναι αρκετά σκληρό να ξέρεις ότι σε λίγο καιρό θα μείνεις χωρίς δουλειά καθώς η επιχείρηση που εργάζεσαι οδεύει προς φαλιμέντο. Είναι ανθρώπινο και ως ένα βαθμό κατανοητό.

Το να γεμίζει όμως το διαδίκτυο με υβριστικά σχόλια και επιθέσεις σε όποιον δεν βάζει κόφτη και φίμωτρο στις απόψεις του ενάντια στις κυβερνοαπαγορεύσεις είναι όχι απλώς απαράδεκτο αλλά και επικίνδυνο για την δημοκρατία.

Παράλληλα με τις επίσημες απαγορεύσεις για τα μέτρα, το Μαξίμου έχει ξεκινήσει και ένα διαδικτυακό σαφάρι τραμπουκισμού με απειλές και λεκτική βία από χυδαία τρολ με στόχο την αποδόμηση κάθε αντίθετης άποψης, από όπου και αν προέρχεται αυτή.

Στον βούρκο αυτό συμμετέχουν ακόμη και επώνυμοι δημοσιογράφοι που αναλαμβάνουν με σχόλια τους να κοινοποιήσουν τους διαδικτυακούς στόχους των τρολ τους, σε μεγαλύτερο κοινό κανιβαλισμού.

Σαν τους στρατούς κατοχής που όταν αποχωρούν αφήνουν πίσω τους καμμένη γη, έτσι αυτή τη στιγμή οι μηχανισμοί παραπληροφόρησης μιας κυβέρνησης που καταρρέει και πιάνεται από το lockdown για να επιβιώσει, έχουν εντολή να κάψουν καθε αντίθετη άποψη στο διαδίκτυο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ