Ο Βαρουφακης λειτούργησε σαν λαγός του Χρυσοχοΐδη – Πλήρης δικαίωση του Olympia για όσα αποκάλυψε χθες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλήρης δικαίωση του Olympia είχαμε αποκαλύψει χθες ότι ο Βαρουφάκης με το ΣΤΕ λειτουργεί σαν λαγός του Χρυσοχοΐδη. Πριν από λίγο δικαιωθήκαμε αφού το ΣτΕ δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης Και απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα του Βαρουφάκη, νομιμοποιώντας έτσι τον Χρυσοχοΐδη.

Χθες γράφαμε σε άρθρο με τίτλο: Όταν ο Βαρουφάκης παίζει το παιχνίδι του Χρυσοχοΐδη

Ανοησία ή άθλιο θέατρο στην πλάτη του ελληνικού λαού;
Ας προσέξουν όσοι για λόγους προσωπικής προβολής θα πάνε στο Συμβούλιο Επικρατείας για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων για το Πολυτεχνείο. Μπορεί να παίξουν το παιχνίδι του Χρυσοχοΐδη!

Ακούγεται ότι διάφοροι «παρατρεχάμενοι» και όψιμοι υπερασπιστές των δικαιωμάτων θα προσφύγουν αύριο στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την ακύρωση της απαγόρευσης των συγκεντρώσεων για το Πολυτεχνείο. Ας καταλάβουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μπούμεραγκ και να βγει υπέρ του κ. Χρυσοχοΐδη.

Ας σκεφτούν ότι προφανώς το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν μπορεί να δικάσει επί της ουσίας σε μια μέρα, ακόμη και αν το ζητάει το «Μέρα 25»!!! Το μόνο που μπορεί να δικάσει είναι αίτημα ασφαλιστικών μέτρων με τη μορφή προσωρινής διαταγής, που τη δίνει ο πρόεδρος του αρμόδιου τμήματος. Αλλά σε αυτή την περίπτωση ο πρόεδρος δεν θα εξετάσει αν η απαγόρευση είναι νόμιμη ή όχι. Εξετάζει μόνο τη βλάβη του προσφεύγοντα και αν είναι ανεπανόρθωτη, και τότε μόνο δίνει αναστολή.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν πρόκειται να δώσει τέτοια αναστολή, σταθμίζοντας τα αντίστοιχα συμφέροντα. Και τότε, μετά μια τέτοια απόρριψη, θα βγει ο κ. Χρυσοχοΐδης και θα «θριαμβολογεί» ότι ορθώς έκανε την απαγόρευση. Άντε τότε να του πεις ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν δίκασε επί της ουσίας και δεν τον «βγάζει λάδι». Με τα ΜΜΕ που έχει μαζί του θα κάνει «ρωμαϊκό θρίαμβο» εις βάρος των «αφελών»…

Όσοι σκέφτηκαν να προσφύγουν αύριο ας σκεφτούν λοιπόν ότι μπορεί «να πάνε για μαλλί και να βγουν κουρεμένοι», έχοντας κάνει ήρωα τον κ. Χρυσοχοΐδη που καταρρέει. Θα του δώσουν λοιπόν τέτοιο «δεκανίκι»;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ