Lockdown: Αναμένεται νέα παρέμβαση Μητσοτακη τις επόμενες ημέρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα παρέμβαση Μητσοτακη αναμένεται τις επόμενες ημέρες στα πρότυπα της παρέμβασης Μακρον που είναι προγραμματισμένη για την Τριτη.

Στην Γαλλία ο Γάλλος πρόεδρος αναμένεται να ανακοινώσει την σταδιακή άρση του lockdown σε τρία βήματα. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Μπορις Τζονσον στην Μεγάλη Βρετανία.

Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι ακόμη ρευστή και οι 108 και 103 νέοι θάνατοι αντίστοιχα τις δυο ημέρες του Σαββατοκύριακου έχουν τρομοκρατήσει την κυβέρνηση.

Στο Μαξίμου θέλουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα αισιοδοξίας πως θα τα καταφέρουμε, αρκεί βέβαια να μην υπάρξει κάποια νέα δυσάρεστη έκπληξη σημερα ή αύριο όσο θα σχεδιάζεται η παρέμβαση Μητσοτακη.

Μαλιστα από το Μαξίμου είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις φαρμακευτικές εταιρείες αλλά και την Ε.Ε. για το θέμα του εμβολίου καθώς υπάρχει μεγάλη θέληση για να ανακοινωθεί κάποια νέα θετική είδηση από τον πρωθυπουργό για αυτό.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ξεκαθαριστεί η κατάσταση όσο αφορά την χρονική στιγμή που θα γίνει η νέα παρέμβαση του πρωθυπουργού με πιο πιθανό σενάριο να προηγηθεί πρώτα η παρέμβαση Μακρον στη Γαλλία για την άρση του lockdown και αναλόγως με τα ελληνικά δεδομένα να ακολουθήσει και η παρέμβαση Μητσοτακη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ