Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο του Μαξίμου δεύτερο μέρος: Πως κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης οδηγούν σε κοινωνική έκρηξη κατά του Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και στην ΝΔ παίζουν το παιχνίδι της διαδοχής. Ξέρουν ήδη ότι ο Μητσοτάκης είναι πλέον καμένο χαρτί και υπουργοί του προσπαθούν να του κόψουν κάθε δυνατότητα να επανακάμψει.

Με στοχευμένες δηλώσεις τους όπως πχ ειμαστε περήφανοι που έχουμε λιγότερους νεκρούς από το Βέλγιο ή αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θα πέθαινε περισσότερος κόσμος, προκαλούν πλέον την κοινή γνώμη, παρουσιάζοντας την κυβέρνηση να πατάει στην κυριολεξία επι πτωμάτων για να κρατηθεί στην εξουσία.

Όχι ότι δεν είναι αυτή η πραγματικότητα, αλλά αυτοί το κάνουν για τους δικούς τους λόγους. Στόχος είναι η πλήρης αποδόμηση της κυβέρνησης στα μάτια του κόσμου καθώς η αντιπολίτευση έχει πετάξει λευκή πετσέτα.

Αυτό που θέλουν να προλάβουν στην ΝΔ είναι μια δεύτερη τετραετία Μητσοτακη γιατί τότε τα σχέδια καποιων isnogood του κόμματος να γίνουν αρχηγοί και πρωθυπουργοί στη θέση του Μητσοτακη θα πετάξουν για πάντα.

Ο Μητσοτάκης θα πέσει εκ των έσω και πολύ σύντομα, είτε με πρόωρες εκλογές είτε με το σχηματισμό μιας άλλης κυβέρνησης από την σημερινή Βουλή, που θα ανοίγει το δρόμο της αρχηγίας σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Βέβαια ο πρωθυπουργός δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Θα προλάβει όμως να την πει πριν το παιχνίδι ξεφύγει από τον έλεγχο του;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ