Δώστε μπανάνες στους συνδικαλιστές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Που είναι αυτά τα ηρωικά παλικάρια που γκρέμιζαν την Αθήνα για να πέσει ο κακός Καραμανλής και διαδήλωναν παρέα με τον Γιώργο Παπανδρέου, τώρα που όλα ξεπουλιούνται σκανδαλωδώς;
Σε άλλες εποχές θα είχαμε αγώνες διαρκείας. Θα καιγόταν η Αθήνα. Θα έβγαιναν με φέρετρα στους δρόμους οι πασίγνωστοι συνδικαλιστές, όπως έκαναν τότε, το μαύρο 2009 επί κυβέρνησης Καραμανλή, όταν θεωρούσαν ότι έπρεπε να παίρνουν αυξήσεις – μαμούθ για να κάθονται πιο άνετα στις καρέκλες τους.
Στις μέρες μας τα πράγματα είναι τόσο «ώριμα», ώστε η εξυγίανση μιας ΔΕΚΟ, όπως τα ΕΛ.ΤΑ., γίνεται με απλή τροπολογία. Από τον υπουργό Πιερρακάκη. Και οι συνδικαλιστές είναι μετριοπαθείς. Γιατί; Διότι όσοι είναι κοντά στη σύνταξη και βγουν με εθελουσία θα λάβουν ένα ωραιότατο χρηματικό μπόνους, με πενταψήφιο αριθμό ευρώ. Χορταστικό. Οσοι μείνουν δεν θα υποστούν μεγάλες μειώσεις και θα αποφευχθεί το λουκέτο.

Αφήστε που μπορεί να γίνει και καμιά έκπληξη και να συμμετάσχουν τα ΕΛ.ΤΑ. στην αποστολή των εμβολίων με κούριερ στους ασφαλισμένους. Υπάρχει σκέψη.

Σε κάθε περίπτωση το ιδιότυπο αυτό λάδωμα των συνδικαλιστών για να το βουλώσουν ενώ γίνονται όργια, θα το πληρώσει πάλι ο ελληνικός λαός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ