Λιανεμπόριο: Ανοίγουν 110 καταστήματα με εποχιακά για να δουλέψουν τα σουπερ μαρκετς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα δίνει όλα για τα σουπερ μαρκετς και τις πολυεθνικές για άλλη μια φορά η κυβέρνηση. Ανοίγει δήθεν 110 καταστήματα με Χριστουγεννιατικα αλλά στην ουσία όλοι θα τρέξουν στα σουπερ μαρκετς που είναι σε κάθε γειτονιά.

Αυτό που κάνει με το να επιτρέπει και στα σουπερ μαρκετς να πουλάνε Χριστουγεννιατικα είναι αθέμιτος ανταγωνισμός εις βάρος των υπολοίπων μικρομάγαζων λιανικής που παραμένουν κλειστά και έχουν και εκείνα Χριστουγεννιατικα είδη ενώ λειτουργεί και εις βάρος των αλυσίδων παιχνιδιών που και αυτές πουλάνε Χριστουγεννιατικα προϊόντα.

Η κυβέρνηση κατάφερε δηλαδή να έχει απέναντι της και το μικρομάγαζο της γειτονιάς που θα βλέπει τα σουπερ μαρκετς μαζί με τις σερβιέτες να πουλάνε και λαμπάκια για τα δέντρα αλλά και τις μεγάλες αλυσίδες παιχνιδιών.

Μαλιστα εκτός από τα σουπερ μαρκετς και κάποιες άλλες μεγάλες αλυσίδες όπως τα praktiker και τα Leroy Merlin θα πουλάνε και αυτές προϊόντα, αλλά μόνο σε επαγγελματίες…..

Η αγορά έχει γίνει ένα μπάχαλο με την κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα και να κλείνει τα μάτια κανοντας την αδιάφορη.

Είναι ντροπή για ένα πρωθυπουργό που δηλώνει και φιλελεύθερος τρομάρα του, να χαντακώνει την ιδιωτική πρωτοβουλία με τέτοιο τρόπο και να ευνοεί τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Από ότι φαίνεται φιλελεύθερος στο μυαλό της κυβέρνησης σημαίνει υπηρέτης συμφερόντων και τίποτα άλλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ