Με πρόσχημα τον Κορωνοϊο τσακιζουν επαγγελματίες και εργαζόμενους – Τα δίνουν όλα στις πολυεθνικές και τα σουπερ μάρκετ

Δραματικές ώρες για το λιανεμπόριο σε όλη την χώρα με τους επαγγελματίες σε απογνωση ενώ τα σουπερ μάρκετ και οι πολυεθνικές μέσω τηλεπωλήσεων κάνουν χρυσές δουλειές.

Η κυβέρνηση όχι μόνο κορόιδεψε τους εμπόρους αλλά τους έκανε και σαμποτάζ καθώς υποσχέθηκε από την αρχή ότι θα πάμε σε μίνι lockdown τριών εβδομάδων ώστε να ανοίξει μετά η αγορά για τα Χριστούγεννα ενώ ήξερε ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Άφησε τους επαγγελματίες να προσδοκούν άνοιγμα των καταστημάτων τους ενώ ήταν ψέμα. Και δεν τους ενημερωσε ούτε καν ώστε να προετοιμαστούν για τις νέες συνθήκες που θα λειτουργήσει η αγορά όπως το click away ώστε να προετοιμαστούν τις ημέρες τις καραντίνας για αυτό.

Έχουν μετατρέψει την καραντίνα και τον Κορωνοϊο σε επιχείρηση βίαιων μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κοινωνίας όπου τσακιζουν τα μικρομάγαζα και τις εργασιακές σχέσεις.

Αφεντικά και εργαζόμενοι πλέον δέχονται καταιγισμό χτυπημάτων από το ελληνικό κράτος ενώ διαμορφώνεται μια νέα κορωνοτάξη πραγμάτων όπου θα κυριαρχούν πλέον οι πολυεθνικές που θα ελέγχουν αποκλειστικά το εμπόριο στην Ελλάδα με τις εργασιακές σχέσεις προσαρμοσμένες στα δικά τους δεδομένα.

Όσα δεν κατάφερε να ισοπεδώσει στην Ελλάδα το μνημόνιο, το κάνει τωρα ο Κορωνοϊος. Ή μάλλον το κάνει ο Μητσοτάκης με πρόσχημα τον Κορωνοϊο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ