Πως η Ευρώπη βοηθά ναρκωβαρώνους να ξεπλύνουν χρήμα. Τους επιδοτεί κιόλας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είσαι ναρκέμπορος με δισεκατομμύρια βρώμικου χρήματος αλλά δεν μπορείς να το εμφανίσεις; Η ΕΕ έχει τη λύση.

Έχεις τα λεφτά στο Ντουμπάι από πού ξεκινάς μία εταιρεία διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων. Private Equity δηλαδή.

Βρίσκεις μία γερμανική εταιρία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, γερμανική όμως γιατί εάν κάνεις το ίδιο πράγμα στην Ελλάδα για παράδειγμα, θα σε κυνηγάνε οι Γερμανοί και οι ελεγκτικές αρχές. Στην Γερμανία όμως δεν θα μιλήσει κανένας.

Βρίσκεις μία γερμανική εταιρία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, γερμανική όμως γιατί εάν κάνεις το ίδιο πράγμα στην Ελλάδα για παράδειγμα, θα σε κυνηγάνε οι Γερμανοί και οι ελεγκτικές αρχές. Στην Γερμανία όμως δεν θα μιλήσει κανένας. Εταιρεία που κατά προτίμηση θα ασχολείται με αυτό που ονομάζουμε «πράσινη ανάπτυξη».

Πράσινη ανάπτυξη την άλλη, όχι πράσινη ανάπτυξη σαν τις χασισοφυτείες στο Τέτοβο και το Λαζαράτι. Από εκεί μπορούν να προκύψουν τα εισοδήματα για την άλλη πράσινη ανάπτυξη. Αυτή που διαφημίζει η Ευρώπη.

Με το επενδυτικό κέλυφος λοιπόν αγοράζεις την Γερμανική εταιρεία που έχει καταθέσει αίτηση πτώχευσης.

Και πηγαίνεις μετά σε μία μπανανία, πάντα όμως μέλος της ΕΕ, με διεφθαρμένη κυβέρνηση, και με τυμπανοκρουσιές ανακοινώνεις επένδυση σχετιζόμενη με την πράσινη ανάπτυξη!

Μετά εκατομμύρια που παίρνεις από το ταμείο ανάκαμψης, δεν χρειάζεται καν να πουλήσεις. Απλά παριστάνεις ότι παράγεις, γυρνάς το μαύρο χρήμα και μέσω της χρηματοδότησης του ευρωπαϊκού ταμείου, το μετατρέπεις σε πεντακάθαρο. Καταπράσινο!

Ο μόνος που χάνει είναι ο ραγιάς της μπανανίας, που αντί να χρησιμοποιηθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για την ανάπτυξη της χώρας του, χρησιμοποιούνται για να ξεπλύνει λεφτά ο ναρκέμπορος και να λαδώσει την κυβέρνηση.

ΥΓ. Μην το δοκιμάσεις εάν δεν έχεις προϋπηρεσία σε μεγάλη γερμανική πολυεθνική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ