Από τα τηλεβρισίδια στον Γιωργακη Παπανδρέου στην υπέρκομψη σύζυγο του Μητσοτακη – Τηλεοπτικά λάθη με πολιτικές προεκτάσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άφωνοι έμειναν οι τηλεθεατές βλέποντας στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουρακη στον Σκαι να περνάει σουπερ από την οθόνη που έλεγε: Στις 28 Δεκεμβρίου θα εμβολιαστούν ο Μητσοτάκης και η υπέρκομψη Μαρεβα.

E9EAD7E7 8974 4DB9 A5FB 9626D5D8DC2A

Πολλά ακούστηκαν από εκείνη την στιγμή,από το ότι βγήκε στο αέρα κατά λάθος η συγκεκριμένη συριζοατακα έως και ότι μπορεί να μην έγινε τυχαία καθώς μπορεί κάποιοι να ήθελαν να περάσουν κάποιο πολιτικό μήνυμα στον πρωθυπουργό, ότι άμα το θελήσουν μπορούν μια χαρά να τον διασύρουν.

Είναι και οι κακες γλώσσες που φρόντισαν να μας θυμίσουν ότι ο Καμπουράκης κόπηκε από υποψήφιος στα Χανιά και διατηρεί πολύ καλες σχέσεις με την Ντορα, την αδερφή του Μητσοτακη που είναι βουλευτής Χανίων. Και με όλα αυτά φτιάχνουν σενάρια τα οποία και φυσικά δεν υιοθετούμε.

Βέβαια αυτό που έγινε με την σύζυγο του Μητσοτακη ήταν πολύ light σε σχέση με αυτό που είχε συμβεί πριν από μια δεκαετία περίπου στον Γιώργο Παπανδρέου από τον αέρα του Alter.

Την εποχή λοιπόν που το Alter δέχονταν πιέσεις να κλείσει και ο Γιώργος Παπανδρέου του είχε κόψει την πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού συνέβη κάτι απρόοπτο.

Βγήκε κάποιος που παρίστανε συγκεκριμένο βουλευτή του Πασοκ τηλεφωνικά και έβρισε χυδαία τον Γιώργο Παπανδρέου….

Και οι δυο περιπτώσεις έχουν ένα κοινό σημείο, την επίθεση στον εκάστοτε πρωθυπουργό μέσα από την δύναμη ενός μεγάλου καναλιού, τότε στον Γιώργο Παπανδρέου, τωρα στον Κυριακο Μητσοτακη. Μέσα από την κάλυψη του λάθους……..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ