Μανδρα lockdown: Τσάκισαν άδικα στα πρόστιμα εργαζόμενους σε αποθήκες σουπερ μάρκετ επειδή δούλευαν 8ωρο ενώ στα χαρτιά τους έχουν για τετράωρους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φταίμε οι πληβείοι, φταίμε….
“Προχωρά καλά το αυστηρό lockdown…Εχθές το βράδυ κόπηκαν πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση σε εργάτες που σχολάσαν από την δουλειά τους σε βάρδια 14:00 – 22:00 στην Βιομηχανική ζώνη της Μάνδρας.

Η αστυνομία περίμενε απ έξω και πετσόκοψε τους ανέμελους.Βέβαια δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το έγγραφο από την Εργάνη τους είχε χρεωμένους έως τις 18:00, γιατί ο εργοδότης τους κολλάει ένσημα για 4ωρους ενώ δουλεύουν 8+ ώρες .

6E0E3829 1DC3 41FC B879 5FFC5A1502D9

Τα όργανα της τάξης θα υπέθεσαν ότι είναι καλή η ζωή στο κάτεργο και οι εργαζόμενοι μένουν ακόμα κάποιες ώρες εκεί με σκοπό την αναψυχή τους.

Χωρίς να θέλω να σοκάρω παιδιά την ελίτ μας να πούμε ότι αυτοί οι εργαζόμενοι είναι από τους τυχερούς , μιας και υπάρχει και η κατηγορία των τελείως ανασφάλιστων που πάνε για δουλειά στέλνοντας μήνυμα με τον κωδικό 6.

Δηλαδή σωματική άσκηση και μιλάμε για κανονική άσκηση παιδιά ξεκώλιασμα το λέμε στα δυτικά στον Μπύθουλα.Τέλος ο ΕΟΔΥ μας ενημέρωσε ότι τα 32 κρούσματα του Δήμου μας έγιναν 30 . Δηλαδή έχουμε 30 κρούσματα σε 20.000 πληθυσμό. Νομίζω ότι πλέον δεν αρκεί μόνο ο Στρατος θα χρειαστεί και άλλο σώμα. Ας έρθει και η Αεροπορία. Να τα λέμε όλα παιδιά .Φταίμε οι πληβείοι, φταίμε”

Από τον Nikos Peppas

Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν σε εργαζομένους στις αποθήκες της ΑΒ Βασιλόπουλος στη Μάνδρα. Μάλιστα σε παρεμβάσεις συνδικαλιστών και του δημοτικου συμβούλου Μάνδρας του ΚΚΕ σε ΑΤ Μάνδρας και Ελευσίνας, “οι υπεύθυνοι των ΑΤ δήλωναν ανήξεροι και αναρμόδιοι για το περιστατικό.”

Τέρμα πια στην κοροϊδία!
✊Πλήρη δικαιώματα στην εργασία και την υγεία! Μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς
✊Μαζικοί έλεγχοι για τις συνθήκες εργασίας και τα υγειονομικά μέτρα!
✊Όχι σε οριζόντια λοκντάουν που δεν προστατεύουν ουσιαστικά τους εργαζομένους στους χώρους εργασίας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ