26/07/2021

Οργή του Κώστα Κιλτίδη κατά Μητσοτάκη

Μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση έκανε ο γιατρός και πρώην υφυπουργός της ΝΔ Κώστας Κιλτίδης, ζητώντας την παραίτηση όσων «ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα», με αφορμή τον θάνατο της νοσηλεύτριας Ζωής Ιωάννου από κορωνοϊό.

E04ADD8A 86C9 4BD7 B05B 24DAFB2B7770
Ο πρώην υφυπουργός της ΝΔ έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook για «ντροπή» μιλώντας για «άναρχα τμήματα νοσηλείας χωρίς κανόνες».

«Δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα. Κουράστηκα να βιώνω άδικους θανάτους. Πονάει η ψυχή μου», κατέληξε στην ανάρτησή του.

«Μετά τον θάνατο της Νοσηλεύτριας Ζωής Ιωάννου.
——————————————————————
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ !
Με σφιγμένη την ψυχή μου και με όποια πνευματική εγκράτεια , σας λέω τούτο. Επιτέλους σηκώστε ανάστημα . Η πανδημία έχει και θα έχει απώλειες, αλλά αυτά που έγιναν στο πολύπαθο Νοσοκομείο μας είνα Εγκληματικά . Να παραιτηθούν όσοι ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα και ας γινόταν οτιδήποτε . Ντροπή ! Νοσηλεία χωρίς υψηλές ροές οξυγόνου είναι αργός θάνατος. Άναρχα τμήματα νοσηλείας χωρίς κανόνες.Έγινε το επίκεντρο της διασποράς. Θα μιλήσουν και τα στατιστικά δεδομένα, για θανάτους εκεί και στις διακομιδές. Δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα. Κουράστηκα να βιώνω άδικους θανάτους. Πονάει η ψυχή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κιλτίδης.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες καταγγελίες κάνει και ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

43957156 F13E 44D6 A4A0 A5D4D28DB79A
Οι καταγγελίες από τον διευθυντή του Βήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ