7/05/2021

Η βιασύνη Μητσοτακη να ανοίξουν τα σχολεία κρύβει πρόωρες εκλογές;

Ερωτηματικά προκαλεί η βιασύνη του πρωθυπουργού να ανοίξουν τα σχολεία παρά τις διαφορετικές απόψεις και εισηγήσεις ως τωρα τουλάχιστον των ειδικών.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε μια έντονη διαμάχη αναμεσα στην κυβέρνηση και στους ειδικούς που με δημόσιες τοποθετήσεις τους θεωρούσαν πρόωρο και λανθασμένο το άνοιγμα των σχολείων στις 8 του μήνα, ενώ έκαναν λόγο για άνοιγμα από τις 20 και μετά τουλάχιστον.

Ο λόγος που η κυβέρνηση βιάζεται να επαναλειτουργήσουν τα σχολεία θα μπορούσε να έχει σχέση με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών καθώς οι σχεδιασμοί του Μητσοτακη όπως και ο ίδιος είχε πει την ημέρα που έκανε το εμβολιο είναι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα σε έξι μήνες. Άρα αν θέλει να πάει τότε σε εκλογές θα πρέπει να έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες εξετάσεις ώστε να μπορούν μετά τα σχολεία να χρησιμοποιηθούν σαν εκλογικά κέντρα.

Επομένως όσο νωρίτερα ανοίξουν τα σχολεία τόσο νωρίτερα θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν και οι πανελλήνιες ώστε να προχωρήσει η κυβέρνηση στα επόμενα σχέδια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ