Lockdown Παράταση: Μιλούν για μια εβδομάδα αλλά εννοούν πολύ περισσότερο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προς παράταση πάει το lockdown που άρχισε στις αρχές Νοεμβρίου και υποτίθεται θα κράταγε μόλις τρεις εβδομάδες. Η κυβέρνηση συνεχίζει να κρύβει την αλήθεια για την πανδημία και με το μαρτυρίο της σταγόνας προσπαθεί να ξεγελάσει τον κόσμο.

Θριάσιο: Η έκθεση για τον υποδιοικητή που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά το εμβόλιο

Καθε φορά που πλησιάζει το lockdown στο τέλος σκάει και ένα νέο στοιχείο που υποχρεώνει να πάμε σε παράταση του. Στην αρχή έλεγαν να μειωθούν τα κρούσματα, τα κρούσματα μειώθηκαν αλλά το lockdown έμεινε γιατί είναι επιβαρυμένα τα νοσοκομεία. Όταν έλεγαν ότι θα σταματήσει το lockdown όταν μειωθούν τα κρούσματα δεν ήξεραν ότι τα νοσοκομεία θα είναι επιβαρυμένα για αρκετό καιρό; Γιατί λοιπόν έδιναν ψεύτικες υποσχέσεις και κορόιδευαν τον κόσμο;

Σαρηγιαννης – Παγώνη: Οι προβλέψεις τους μας φέρνουν τρόμο – Τα μέτρα θα μειωθούν τέλη Ιουνίου

Ο κόσμος δεν έχει κουραστεί  απλώς αλλά αρχίζει και αμφισβητεί την αποδοτικότητα και την χρησιμότητα του lockdown με αποτέλεσμα να οδηγείται και σε χαλαρή εφαρμογή των μέτρων.

Εχει δημιουργηθεί πλέον ένας φαύλος κύκλος εξαιτιας της κυβερνητικής επιλογής να κρύβει την αλήθεια, ειδικά από την αρχή του δευτερου lockdown και έπειτα. Έχει χαθεί πλέον η εμπιστοσύνη που κόσμου για την οποία από ότι φαίνεται η κυβέρνηση πλέον αδιαφορεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ