Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η στενή σχέση της Τουρκίας με την Siemens

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε όλο τον πλανήτη έχει απλώσει τα πλοκάμια της η «αμαρτωλή» και σε πολλές βρωμιές εμπλεκόμενη Siemens. Και δεν αφήνει σημείο που να μην «χωθεί»…

Έτσι, αυτή τη φορά, την βρίσκουμε στη Λιβύη να αναλαμβάνει από κοινού με την τουρκική εταιρεία ΕΝΚΑ (με έδρα την Κωνσταντινούπολη), την κατασκευή δυο σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας! Τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής ΕΝΚΑ, θα κατασκευαστούν στην πόλη Μισράτα.

Ο Μητσοτάκης, ο Πατριωτισμός, η Τουρκάλα συζυγος Χριστοφοράκου και οι μίζες της Siemens που γνωρίζουν οι τουρκικές υπηρεσίες.

Mε την κρατική εταιρεία ηλεκτρισμού της Λιβύης
Οι δυο σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θα είναι δύναμης 650 MW και 671 MW, για να καλυφθεί η αυξανόμενη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας της Λιβύης. Οι δε συμβάσεις των έργων έχουν υπογραφεί με την κρατική εταιρεία ηλεκτρισμού της Λιβύης, την General Electricity Company of Libya.

Και θα εγκατασταθούν δύο μονάδες SGT5-PAC 4000F και SGT5-PAC 2000E, της Siemens. Οι τουρμπίνες των σταθμών θα τροφοδοτούνται με διπλό καύσιμο, δηλαδή με ελαφρύ καύσιμο και φυσικό αέριο. Και οι δυο σταθμοί παραγωγής ενέργειας αναμένεται, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, να είναι έτοιμοι το 2022.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η στενότατη συνεργασία Γερμανίας και Τουρκίαςσε όλα τα επίπεδα, από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει η Siemens, που επηρεάζει το πολιτικό σκηνικό της Γερμανίας και όχι μόνο! Και ήταν το «πρώτο βιολί» στο παγκόσμιο σκάνδαλο που άγγιξε φυσικά και την Ελλάδα, αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερο πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς μετά τη Μεταπολίτευση.

Οι μπίζνες της Γερμανίας με την Τουρκία εξηγούν επίσης με τον καλύτερο τρόπο το γιατί το Βερολίνο δεν θέλει να επιβληθούν κυρώσεις στην Άγκυρα! Αυτά ας τα βλέπουν όσοι επιμένουν να πίνουν νερό στο όνομα της Γερμανίας και κάποιοι μάλιστα με το αζημίωτο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ