Ο Μητσοτάκης, ο Πατριωτισμός, η Τουρκάλα συζυγος Χριστοφοράκου και οι μίζες της Siemens που γνωρίζουν οι τουρκικές υπηρεσίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 62611img 62621Κύριε Μητσοτάκη, σας γνωρίζει η τουρκάλα σύζυγος του Χριστοφοράκου; Ο πεθερός του;

Επειδή ο κύριος Μητσοτάκης στην ομιλία του είχε το θράσος να αναφερθεί σε έννοιες όπως πατριωτισμός και πατρίδα, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι οι μέγιστοι εθνικοί προδότες των καιρών μας είναι αυτοί που ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα τα οποία οδήγησαν την Ελλάδα στην δουλεία και τις επόμενες γενιές στα δεσμά του χρέους. Υπάρχει όμως κι άλλη μία διάσταση η οποία αφορά προσωπικά τον κύριο Μητσοτάκη. Και είναι ο τρόπος που Γερμανικές και τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν φτιάξει έναν στρατό από υπόδουλους πολιτικούς οι οποίοι έφτασαν σε σημείο ακόμα και να παραδώσουν εθνική κυριαρχία (Σημίτης – Ίμια).

Η κυρία λοιπόν που βλέπετε είναι η Nükhet Demiren-Χριστοφοράκου, «πρώην» σύζυγος του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Ο πατέρας της Nükhet Demiren είναι γνωστός ως ο “κύριος 2%” της Ζημενς διεθνώς. Η ίδια μάλιστα φέρεται να συνδέεται συγγενικά με τον Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ.

Είναι βέβαια αφελής όποιος δεν πιστεύει πως η κυρία δεν γνώριζε έναν προς έναν τους λαδωμένους Έλληνες πολιτικούς. Πόσα πήραν, πότε τα πήραν και με ποιόν τρόπο. Το πιθανότερο είναι να το γνωρίζει και ο πατήρ της καθότι κύριος 2%, αλλά και ο άνθρωπος που ανέδειξε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.

Θυμηθείτε τώρα ένα προς ένα τα ονόματα των πολιτικών που φαίνεται να έχουν εμπλακεί με τη Siemens. Οι «Γερμανοτσολιάδες» όπως τους αναφέρουμε συχνά. Ποιές θέσεις έχουν για την Τουρκία. Ποιές ακριβώς ήταν και οι έμπρακτες ενέργειες τους. Σκεφθείτε προσεκτικά ένα –  ένα τα ονόματα… θα εκπλαγείτε.

Εδώ η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε ακόμα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις πολιτικών διεθνώς για να εκβιάσει και να περάσει τις θέσεις της. Τι καλύτερο να γνώριζε ποιοί Έλληνες πολιτικοί έχουν χρηματιστεί. Και πως θα το χρησιμοποιούσε…

Έχουμε πει ότι η υπόθεση της Siemens είναι μια ιστορία ντροπής και σήψης. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα λοιπόν να χρησιμοποιήθηκε σαν όχημα για να ελέγχει τους Έλληνες πολιτικούς. Άρα, εκτός από τους Πράσινους, τους Δουλέμπορους και τους πρεζέμπορους που λογικά έχουν ταυτισμένα συμφέροντα, έχουμε ένα ψιχίο ενδεχόμενης διαπλοκής που βρίξει εδώ έναν σύμμαχο και .

Ιδού και μια μικρή ιστορία που δεν πρέπει να χάσετε…

Αυτό που εντυπωσιάζει στα προηγούμενα δημοσιεύματά μας στα φόρουμ με την Τουρκία, είναι η εξαφάνιση κάθε σχετικού στοιχείου από το Internet, πέραν του ενός και μοναδικού λινκ ( www.tbv.org.tr/TBV/Documents/DisIliskiler/IkinciTurkYunanBilgiToplumuForumu.pdf)

Γιατί άραγε;

Προσέξαμε επίσης ότι και στα δύο φόρουμ συμμετείχε η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Χριστοφοράκου Nükhet Demiren-Χριστοφοράκου (φωτογραφία)

Όπως διαβάζουμε στα ΝΕΑ, όταν ο Μ. Χριστοφοράκος ήταν στην «Γερμανία παντρεύεται με την Τουρκάλα αγαπημένη του, η οποία ανήκει σε μια από τις ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες της γειτονικής χώρας και φέρεται να έχει συγγένεια με τον πρώην πρόεδρο της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ . Απέκτησαν δίδυμα και χώρισαν μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, διότι εκείνη δεν μπορούσε να συνηθίσει τη ζωή στη χώρα μας και τη συνεχή απουσία του στο εξωτερικό. Εκείνος, κάτι σπάνιο για πατέρα, κέρδισε την κηδεμονία των παιδιών του και αυτά χρησιμοποίησε ως δικαιολογία στην τελευταία αίτησή του για παράταση από τον ανακριτή: δεν θα μπορούσε να τα φροντίσει καθώς φέτος έδιναν Πανελλαδικές. Λίγο αργότερα βέβαια, στα τέλη Μαΐου, εκείνος διέφευγε στη Γερμανία και η πρώην σύζυγός του ερχόταν εσπευσμένα στην Αθήνα για να τα αναλάβει».(http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4526080&ct=1)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ