Που τα βρήκε τα λεφτά και δώρισε υπολογιστές και ταμπλετ η παράνομη Τουρκική ένωση Ξάνθης;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουν αφήσει την Θρακη και τους Έλληνες μουσουλμάνους κατοίκους της, έρμαια στα χέρια της τουρκικής προπαγάνδας και των ανθρώπων της στη Θράκη, καθώς τους έχει εγκαταλείψει και η κυβέρνηση (όχι βέβαια μόνο η σημερινή) και έτσι βρίσκουν πεδίο δόξης λαμπρό όσοι έχουν άλλα σχέδια για την ακριτική περιοχή μας!

6C6F9DA1 10A5 4E27 AC67 8925E3D6C294Αφού λοιπόν ουδείς ενδιαφέρθηκε για τις ελλείψεις των μουσουλμανοπαίδων, ανέλαβε να κάνει την… πονόψυχη, η παράνομη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης (ITB)» και η «Εταιρεία Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Μειονοτήτων της Δυτικής Θράκης (BAKES)». Που έσπευσαν να δωρίσουν υπολογιστές και τάμπλετ σε μαθητές, για να τα χρησιμοποιήσουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Ήδη έφτασαν στα χέρια μαθητών δημοτικού, γυμνασίου αλλά και πανεπιστημίου (ειδικά για όσους προτιμούν για τις σπουδές τους τα τουρκικά πανεπιστήμια!), δίνοντας το μήνυμα ότι η ελληνική Πολιτεία δε νοιάζεται και μόνο η «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» μπορεί να τους λύσει τα προβλήματά τους!

Με αυτό τον τρόπο χειραγωγούν τις επόμενες γενιές των Ελλήνων μουσουλμάνων οι άνθρωποι της Άγκυρας στη Θράκη! Και οι αρμόδιοι, έλα ύπνε πάρε τους…

Φυσικά η… πονόψυχη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» μένει να απαντήσει σε ένα σοβαρό ερώτημα: Που βρήκε τα λεφτά για να αγοράσει τάμπλετ; Είχε μήπως χορηγό; Χαιρετίσματα στο προξενείο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ