12/04/2021

Νέες αποκαλύψεις για την κακοποίηση της 12χρονης από τον προπονητή της

Ούτε καν άδεια δεν είχε ο προπονητής που προπονούσε υποτίθεται την 12χρονη αλλά και άλλα παιδιά.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο διαιτησίας της Ομοσπονδίας Πάλης, Κωνσταντίνο Κανελλάκη, που κατέθεσε στον εισαγγελέα, ο προπονητής δεν είχε άδεια ενώ πληρωνόταν κανονικά.

«Δεν είχε χαρτιά δεν είχε δίπλωμα δεν είχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, δεν ήταν καν αθλητής εμβέλειας για να μπορεί να είναι πρακτικός» αποκάλυψε ο κ. Κανελλάκης μιλώντας στο protothema.gr.

«Εμένα με πήραν τηλέφωνο το καλοκαίρι του 2017 από την Καλαμπάκα κάποιοι προπονητές και με ξόρκισαν να μην χρησιμοποιήσω το όνομά τους. Με ειδοποίησαν ότι ο συγκεκριμένος προπονητής είχε εντοπιστεί σε δωμάτιο από την καμαριέρα του ξενοδοχείου να ασελγεί στην ανήλικη γυμνός», ανέφερε.

«Η Ομοσπονδία ήταν ενημερωμένη αλλά δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση»

Μαλιστα, είπε πως η Ομοσπονδία γνώριζε ακριβώς τι είχε συμβεί, ωστόσο δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση. «Η καμαριέρα ειδοποίησε τον τότε προπονητή της Εθνικής Ελλάδος. Αυτό μου κατήγγειλαν. Εγώ είχα παραιτηθεί από την Ομοσπονδία. Τους ρώτησα αν η Ομοσπονδία γνώριζε και μου είπαν πως είχε ενημερωθεί και ο πρώην και ο νυν πρόεδρος. Η Ομοσπονδία ήταν ενημερωμένη. Μέχρι να με καλέσει ο Εισαγγελέας η Ομοσπονδία δεν είχε κάνει την παραμικρή αναφορά στο θέμα. Κατέθεσα στον Εισαγγελέα τι ακριβώς συνέβη» τόνισε ο κ. Κανελλάκης.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο συγκεκριμένος προπονητής έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη ενώ στις αρχές Φεβρουαρίου η υπόθεση πηγαίνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ