Η μοναξιά του Σαμαρά στην ΝΔ του Μητσοτακη έξι χρόνια μετά το στραπάτσο του στις εκλογές που έφεραν την κυβέρνηση Συριζα-Ανελ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραμονή της συμπλήρωσης έξι χρόνων από την εκλογική συντριβή του Αντώνη Σαμαρά στις εκλογές του 2015, ο πρώην πρωθυπουργός επιτέθηκε άγρια στην σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριακου Μητσοτακη με προσχημα τα Ελληνοτουρκικα και τα Σκόπια μέσω της Κυριακάτικης Καθημερινής.

9DFB3068 B83F 46CD B8B8 930746444ABE

Ο Αντώνης Σαμαρας δεν επέλεξε τυχαία αυτή την ημερομηνία για να επιθέτει στον Κυριακο Μητσοτακη. Πάνω στην επέτειο της σκληρής του ήττας επέλεξε να θυμήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν είναι μόνος στη ΝΔ και πως ο κίνδυνος της παρένθεσης Κυριακου συνεχίζει να υπάρχει.

Τωρα: Σφοδρή επίθεση Χατζηνικολάου σε Σαμαρά από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο
Ο πρώην πρωθυπουργός γνωρίζει τα σενάρια και τις εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές που συζητά ο Μητσοτάκης και ξέρει ότι θα δεχτεί πιέσεις να μην είναι ξανά υποψήφιος.

Επιλέγει λοιπόν να τρίξει τα δόντια του όσο είναι νωρίς στον Κυριακο Μητσοτακη και να τον προειδοποιήσει. Η ΝΔ μπαίνει σε μια νέα φάση εσωστρέφειας πλέον και διχασμού που όχι απλώς θα την φθείρει αλλά μπορεί και να την ρίξει από την εξουσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ