Σοκάρει η γνώμη των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑλ για τον Κυριακο Μητσοτακη σε δημοσκόπηση του Mega

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το είχαμε γράψει καιρό τωρα πως στόχος του Μητσοτακη είναι να τσακίσει το ΠΑΣΟΚ και να το αφήσει εκτός βουλης, ώστε να καρπωθεί τις εδρες του το πρωτο κόμμα που οπως πιστευει ο Μητσοτακης θα είναι η ΝΔ.

3C3D127F 91D5 4AC3 9F67 9ED5BF803450

Γιατί μπορεί οι επόμενες εκλογές να γίνουν με ένα σύστημα που έχει ονομαστεί απλή αναλογική, όμως και σε αυτό το σύστημα για αν μπει ένα κομμα στη Βουλή θα πρέπει να παρει 3% των ψήφων, αλλιώς μενει εκτός και μοιράζονται τις εδρες του τα Κομματα που έχουν μπει.

Ανεξάρτητα απο το πόσο πιστευτή μπορεί να ειναι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση που δείχνει ότι το 92% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑλ εχει θετική εικόνα για τον Μητσοτακη, σημασία έχει οτι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έχει ξεχάσει πλέον τι σημαίνει δεξιά στις μέρες μας.

Κάτι που είναι λογικο όταν βουλευτές του όπως πχ ο Λοβερδος είναι κολλητοί με γαλάζιους υπουργούς ή όταν βλέπουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη οι μισοί υπουργοί να είναι μη εκλεγμένοι, προερχόμενοι από το Πασοκ του Σημιτη.

Υ.Γ. Μένει μόνο να δούμε το σύνθημα του 1985 που έλεγε καλύτερα παπάκι παρά Μητσοτακη να γίνεται καλύτερα Μητσοτακη έστω και με παπάκι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ