Επιστροφή στην κανονικότητα και στις ΗΠΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα ως γνωστόν έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα και ο ένας μετά τον άλλον αθωώνονται οι μεγαλόσχημοι που είχαν σοβαρές εκκρεμείς υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη.

Προφανώς παραδειγματίστηκε από μας ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, γιατί ως επικεφαλής του Ποινικού Τμήματος του Υπ. Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε ο συνεταίρος του δικηγόρου που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Hunter (γυιός του Τζο Μπάϊντεν) ενάντια στο Ποινικό Τμήμα του Υπ. Δικαιοσύνης.

Fox News – [… Jo Biden put at the head of the Criminal Division the partner of the guy his son had hired to defend him against the Criminal Division. …] [1:08–1:17]

Ως εκ τούτου τα ευρήματα της Γερουσίας για τον υιό Μπάϊντεν (και όχι μόνο) θα τα διαχειριστεί κατά πως φαίνεται ο σωστός άνθρωπος για να έχει και εκεί αίσιο τέλος αυτή η περιπέτεια, στην οποία κάποιο ρόλο παίζει και η Τουρκία.

Ας ελπίσουμε ότι ο Ερντογάν δεν θα “εκβιάσει” τις ΗΠΑ, με τα ευρήματα της Γερουσίας για τον υιό Μπάϊντεν

Κατά τα άλλα εμείς τρώμε το κουτόχορτο των πετσοΜΜΕ ότι ο νέος Πρόεδρος θα πάρει το μέρος μας στις διενέξεις που έχουμε με την Τουρκία. Ούτε σε όνειρο! Ακριβώς το αντίθετο θα συμβεί.

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ