Αποκάλυψη – φωτιά! Η κυβέρνηση επέτρεψε τις συγκεντρώσεις! Τι κόλπο έκανε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ η κυβέρνηση ανήγγειλε με σκληρότητα ότι θα απαγορευτούν οι συγκεντρώσεις άνω των 100 ατόμων, την ίδια στιγμή με έναν ύπουλο τρόπο, επέτρεπε στους συγκεντρωμένους να προσέλθουν κατά χιλιάδες!

Συμφωνα με αποκαλυπτικό έγγραφο υπάρχει επίσημη εντολή από την Κυβέρνηση προς τις υπηρεσίες και τα αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας, παρά τις μεγαλοστομίες για απαγορεύσεις πως ο κωδικός 6 στο 13033 ισχύει πλέον και για συγκεντρώσεις και πορείες.

Τη στιγμή, δηλαδή, που βγαίνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης και καταγγέλλουν τις συναθροίσεις, ζητώντας από όλους να τηρούν τα μέτρα μέσα στην πανδημία, υπάρχει έγγραφο που εστάλη από το αρμόδιο υπουργείο στα αστυνομικά τμήματα και το περιεχόμενό του αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία», με το οποίο επιτρέπεται η συμμετοχή σε «προγραμματισμένες συναθροίσεις», αρκεί αυτός που συμμετέχει να στείλει μήνυμα με τον κωδικό 6!

Το σχετικό έγγραφο είναι αποκαλυπτικό, απευθύνεται προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες και αναφέρει:

«ΣΧΕΤ.: Η από 27/01/2021 ηλεκτρονική αλληλογραφία με το γραφείο Υφυπουργού για συντονισμό του έργου της Κυβέρνησης:
Κατόπιν σχετικής αλληλογραφίας, σας γνωρίζουμε ότι οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε δημόσιες συναθροίσεις, που είναι προγραμματισμένες για τις επόμενες ημέρες, μπορούν να κάνουν χρήση του κωδικού μετακίνησης με αριθμό 6. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και για την ενημέρωση των υφισταμένων σας υπηρεσιών»!

Μπορείτε, λοιπόν, από σήμερα να προγραμματίσετε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πάσης φύσεως, να στείλετε μήνυμα, με κωδικό 6 και να ξεκινήσετε πορεία, κλείστε τους δρόμους, όσοι πιστοί προσέλθετε, αφού η Αστυνομία έχει εντολή να μη ρίξει πρόστιμα, να μη σας συλλάβει, απλώς να σας ελέγξει εάν στείλατε κωδικό 6 από το κινητό σας!

Ποιος μπορεί να απαντήσει στο σοβαρό ερώτημα που τίθεται έπειτα από τη σημερινή αποκάλυψη της «δημοκρατίας» στον απλό λαό, στους επαγγελματίες, που βλέπουν να καταστρέφονται οι επιχειρήσεις τους, στους λοιμωξιολόγους, που φωνάζουν καθημερινά για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊο, ζητώντας να μείνουν όλοι οι πολίτες κλεισμένοι στο σπίτι, αλλά με εντολή της κυβέρνησης και του αρμόδιου υφυπουργού για το κυβερνητικό έργο, η Αστυνομία δεν μπορεί να συλλάβει ή να ρίξει πρόστιμο σε κανέναν που θα επιχειρήσει να συμμετάσχει σε προγραμματισμένη δημόσια συγκέντρωση εκατοντάδων ή χιλιάδων ατόμων;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ