Ιερισσός: Επιτέλους οι υπηρεσίες στην έδρα τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Από τον Σύλλογο Περιβάλλοντος Ιερισσού»

Σαν Σύλλογος που θέλει να δικαιώνει τον τίτλο του, επιδιώκουμε πάντα την ελεύθερη και δημοκρατική έκφραση των μελών και των φίλων του σε οτιδήποτε αφορά τα δικαιώματα των πολιτών και τη συνετή κατανομή της δικαιοσύνης στον τόπο μας.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, ως Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Ιερισσού, δεν θα μπορούσαμε να μην τοποθετηθούμε σχετικά με το θέμα της επιστροφής των υπηρεσιών στην Ιερισσό, μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας που δικαίωσε τον μακρόχρονο δικαστικό αγώνα των κατοίκων της περιοχής μας. Σε
σε όλη την Ελλάδα οι υπηρεσίες κάθε Δήμου βρίσκονται στην επίσημη έδρα του, συνεπώς αυτό πρέπει επιτέλους να γίνει και στον τόπο μας προκειμένου να πάψουν οι όποιες αντεγκλήσεις που προκλήθηκαν έπειτα από τη συνένωση των προηγούμενων Καποδιστριακών Δήμων.

Με την δημοσίευση αυτή θέλουμε να καλέσουμε τον Δήμαρχο του Δήμου μας να πράξει το αυτονόητο υπακούοντας στην απόφαση του Σ Τ Ε, για να επικρατήσει επιτέλους ειρήνη και ομαλότητα στον Δήμο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμαστεί σε όλα τα επίπεδα. Δεν νοείται να είμαστε ο μοναδικός Δήμος της Χώρας στον οποίο οι Υπηρεσίες μεταφέρονται συνεχώς πάνω – κάτω για μικροπολιτικούς λόγους, δυσχεραίνοντας έτσι τη λειτουργία του Δήμου και την εξυπηρέτηση των Δημοτών.
Δεν νοείται να υποφέρει ένας ολόκληρος Δήμος εξαιτίας μιας απόφασης Δημάρχου πριν από δέκα χρόνια, ο οποίος χωρίς να λογαριάζει το νόμιμο και το δίκαιο, μετέφερε με απολυταρχικό τρόπο τις υπηρεσίες του Δήμου μακριά από την έδρα του, την Ιερισσό.

Για τον σκοπό αυτό, θα θέλαμε να ζητήσουμε και από τους άλλους Συλλόγους να ενώσουν την φωνή τους μαζί μας προκειμένου επί τέλους να έχουμε στον τόπο μας το αυτονόητο:
Έναν Δήμο, Ενιαίο, Ενωμένο, με τις Υπηρεσίες να βρίσκονται και να λειτουργούν στην νόμιμη Έδρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ