Φοβούνται ταραχές για τα νέα σκληρά μέτρα – Στο τραπέζι ισχυρά σχέδια καταστολής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανάγκη για νέα πιο σκληρά μέτρα τρομαζει το Μαξίμου καθώς φοβούνται ότι κάποια στιγμή η κοινωνία θα εκραγεί.

Ειδικά με το θέμα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 18:00 που σχεδιαζουν να το ανακοινώσουν για ισχύ μόνο τα Σαββατοκύριακα αλλά μετά θα το μεθοδεύσουν για να ισχύσει όλες τις μέρες, καταλαβαίνουν οτι η υπομονή των πολιτων θα εξαντληθεί.

Έχει δοθεί εντολή από το Μαξίμου να καταστρωθούν ισχυρά σχέδια καταστολής στα αρμόδια υπουργεία, (πληθυντικός αριθμός) καθώς οι πρόσφατες πορείες των φοιτητών στην Αθήνα έδειξαν πως υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία δυνάμεις έτοιμες να ξεχυθούν στους δρόμους και καμία βαλβίδα εκτόνωσης λόγω της αυστηρότητας των μέτρων και του lockdown.

Άνεργοι, επαγγελματίες, αφεντικά και εργαζόμενοι, για πρώτη φορά βριζουν όλοι στο ίδιο καζάνι και έχουν όλοι τον ίδιο εχθρό, άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό και άλλοι σε μικρότερο βέβαια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλέον έχει αυτόπαγιδευτεί σε μια ιστορία που καθημερινά γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη για το πολιτικό του μέλλον.

Στις επόμενες εκλογές θα ζήσουμε μια νέα μορφή ψήφου διαμαρτυρίας από ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν από την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτακη που θα φέρει τεράστιες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό. Αν βέβαια καταφέρουμε να φτάσουμε ομαλά ως αυτές, καθώς η πίεση στους πολίτες πλέον είναι τεράστια και κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να εκτονωθεί η κατάσταση και να μην οδηγηθεί στα άκρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ