Αλαλούμ με το take away – Ο Αδωνις Γεωργιαδης καρφώνει Μητσοτακη και ομολογεί: Κάναμε λάθος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτόγνωρο μπάχαλο με το take away καθώς η απαγόρευση του δημιουργησε περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα επρεπε να λύσει. Η κυβέρνηση του Κυριακου Μητσοτακη γελοιοποιήθηκε για μια ακόμη φορά ενώ ο υπουργός ανάπτυξης με παρέμβαση του διαχώρισε τη θέση του, δείχνοντας σαν υπεύθυνους για το μπάχαλο την κυβέρνηση συνολικά και κυρίως τον πρωθυπουργό που έχει την τελική ευθύνη για τις τελικές αποφάσεις.

Μετα την κατακραυγή και το μπάχαλο ο Αδωνις Γεωργιαδης με παρέμβαση του στο διαδίκτυο τόνισε πως: Η δυνατότητα να βλέπεις ότι κάτι είναι λάθος και να το διορθώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη. Αδυναμία είναι η επιμονή στο λάθος για λόγους επικοινωνίας. Εμείς κάναμε λάθος και το διορθώσαμε πριν γίνει ζημιά. Αφήστε τώρα τους γνωστούς να γκρινιάζουν.

Ενώ λίγο νωρίτερα είχε γράψει: «Συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά αυτό το μέτρο που αποφασίστηκε χθες υπό τις προτάσεις της επιτροπής δεν μπορούσε πρακτικά να υλοποιηθεί. Ασφαλώς πρέπει να τηρούνται από όλους όμως τα υγειονομικά μέτρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ