Πολιτικοί τριγμοί από το φαγοπότι Μητσοτακη στην Ικαρια – Θέμα χρόνου πλέον η δρομολόγηση εξελίξεων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σφυροκόπημα όσο ποτέ στον Κυριακο Μητσοτακη από τους πολίτες στα social media πρώτα και έπειτα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το φαγοπότι στην Ικαρια εν μέσω lockdown.

Ο πρωθυπουργός από το πρωί του Σαββάτου προκαλούσε με το ταξίδι του στην Ικαρια το κοινό αίσθημα με συνεχής αναρτήσεις από το ταξιδάκι του με το ελικόπτερο όταν πίσω του στην Αθήνα οι πολίτες συνωστιζοντουσαν στις ουρές των σουπερ μάρκετ καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε ξαφνικά να κλείνουν το Σάββατο από τις 17:00 το απόγευμα.

Ο πρωθυπουργός έφαγε προκλητικά σε ένα απίστευτο φαγοπότι άνω των 15 ατόμων σιγουρα, στην βιλα βουλευτή της ΝΔ με τους γείτονες να τραβούν βίντεο με τον κόσμο γύρω του και τον Μητσοτακη αντί να ντραπεί και να διαλύσει το γεύμα, να τρώει γελώντας και να πίνει στην υγεία των πολιτων-κορόιδων που πηζουν στο σκληρό lockdown.

Ικαρια: Παραλίγο να καταρρευσει το μπαλκόνι βίλας που έτρωγε ο Μητσοτάκης από τον συνωστισμό
Πλέον στο Μαξίμου είναι σε κατάσταση συναγερμού καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ήδη ο πρωθυπουργός διασύρεται στα διεθνή μέσα ενημέρωσης και μαζί του και η Ελλάδα.

Η δρομολόγηση εξελίξεων πλέον είναι δεδομένο πως θα συμβεί καθώς η σημερινή εμφάνιση του πρωθυπουργού είναι πλέον αδύνατον να συμμαζευτεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ