20/06/2021

Κεντρικός ομιλητής στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Καλαμάτας ο Προκόπης Παυλόπουλος

Τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, προσκάλεσε ο Δήμος Καλαμάτας να είναι ο κεντρικός ομιλητής στις επετειακές εκδηλώσεις για την κατάληψη της πόλης και την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα του ‘21.

Ο Δήμος Καλαμάτας ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου τα ακόλουθα: “Θετικά ανταποκρίθηκε ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στην πρόσκληση του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, να παραστεί στις 23 Μαρτίου 2021 στην Καλαμάτα, κατά τον εορτασμό της επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας και επίτιμος δημότης Καλαμάτας Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής των επετειακών εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας. Η ομιλία του κ. Παυλόπουλου θα έχει ως θέμα: «Όψεις της πορείας του Ελληνικού Έθνους – Ρίζες και Προοπτικές»”.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο με τη σημερινή Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η τελευταία έκανε δεκτή την πρόταση να παραστεί στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Καλαμάτας.
Α.Π.

tharrosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ