Μήδεια: Στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον παγετό ο πρωθυπουργός – Με ένα καφέ στο χέρι επιβλέπει προσωπικά τις εργασίες στο Κολωνακι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δινοντας από το πρωί τον καλύτερο του εαυτό ο πρωθυπουργός κατάφερε κάτω από την προσωπική του επίβλεψη τα εκχιονιστικά να κρατήσουν καθαρούς τους δρόμους στο Κολωνάκι.

5F9F3C23 5A54 4E6E AD7E 4195074CAE1A

Με ένα ζεστό καφέ στο χέρι επέβλεπε τις εργασίες πόρτα πόρτα με αποτέλεσμα οι δρομοι στο Κολωνακι να καθαριστούν σε χρόνο ρεκόρ αλλά και να κρατηθούν καθαροί όλη μέρα.

C16ED942 159D 4CB1 A342 10B49674DDEF

Ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν το λαμπρό παράδειγμα του και οι δήμοι και οι περιφέρειες ώστε να καθαρίσουν οι δρομοι και στην υπόλοιπη χώρα γιατί ο κρατικός μηχανισμός εξουθενώθηκε με την σκληρή του απόδοση στο Κολωνακι και τον Λυκαβηττο.

Υ.Γ. Επιπλέον, στο Κολωνάκι δεν σημειώθηκε ούτε μία διακοπή ρεύματος σε αντίθεση με άλλες περιοχές όπου βρίσκονται ακόμα και 30 ώρες χωρίς ρεύμα. Εκπληκτική επίδοση για τον επικεφαλής του επιτελικού κράτους, που θριάμβευσε στο Κολωνάκι λόγω ακριβώς των εντολών και το συντονισμό που διενήργησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ