26/07/2021

Δέσμιος ο Μητσοτάκης και στην αντιμετώπιση της πανδημίας με τις αποφάσεις της Μέρκελ

Γράφει ο Παναγιωτης Αποστολου

Αλλ΄ όμως και στο άλλο τεράστιο ζήτημα που ταλαιπωρεί και ταλανίζει τον ελληνικό λαό, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απέτυχε παταγωδώς!
Αφού για 3η φορά στις 9 Φεβρουαρίου 2021με νέο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό, τον οποίο απαξιωτικά εξακολουθεί να αναφέρει ως “συμπολίτες”, τον υποχρέωσε σε νέο βίαιο γενικό εγκλεισμό, lockdown τον λένε οι “πολιτισμένοι”, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου και από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας από τους νεόκοπους μάγους της πολιτικής, οι οποίοι ακούγεται πως σκέπτονται να προτείνουν τον περαιτέρω εγκλεισμό του λαού!
Έτσι από ανικανότητα και ανευθυνότητα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα μόλις χρόνο, έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε έναν “αργό και σίγουρο θάνατο”!
Αφού δεν υφίσταται εκπαίδευση, αθλητισμός, κοινωνικές συναναστροφές! Αλλά μέσω της κυβερνητικής “τρομοκρατίας” καθώς και της προπαγάνδας των αργυρώνητων ΜΜΕ, δημιουργείται φόβος για τον απέναντί σου που παντί τρόπω προσπαθείς να αποφύγεις!
Αυτή η ανεπαρκής πολιτική του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του περιβάλλοντός του, έχουν διαλύσει την οικονομία, αφού η επιχειρηματικότητα μετρά τα κομμάτια της, με τους κλάδους ένδυσης, υπόδησης και λιανικού εμπορίου να υφίστανται τον “θάνατο του εμποράκου”! Προσπαθώντας οι ελληνικές οικογένειες να ζήσουν με το “κυβερνητικό φιλοδώρημα” των 534 ευρώ και τις στρατιές των νέων ανέργων να περιμένουν να ενταχθούν στο Ταμείο Ανεργίας!
Αυτή η κυβέρνηση των νέων διωγμών του Χριστιανισμού, απαγόρευσε ακόμη και την εκπλήρωση του ιερού χρέους των Ελλήνων στην θρησκευτική τους Πίστη!
Έτσι είναι σίγουρο, ότι το πέρας αυτής της “πανδημίας” θα δημιουργήσει τεράστια ψυχολογικά προβλήματα στον ελληνικό λαό!
Από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην περίπτωση της “πανδημίας” ακολουθεί κατά πόδας τις εντολές της Γερμανικής Καγκελαρίας!

Αντιδρούν τα Μέσα της Γερμανίας κατά της Καγκελαρίου…

Όταν στη Γερμανία υπάρχει έντονη αμφισβήτηση της αντιμετώπισης του κορωνοϊού από την Άγκελα Μέρκελ και την γερμανική κυβέρνηση!
Αφού πρόσφατο δημοσίευμα στο περιοδικό Der Spiegel, παρουσίασε μελέτη και η οποία κατέδειξε πως το1/3 των παιδιών στη Γερμανία εμφανίζει ψυχολογικά προβλήματα ένεκα των κυβερνητικών μέτρων υποστήριξης του lockdown στην αντιμετώπιση του Covid-19!
Αλλά και η μεγάλη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine, αναφερόμενη στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών, που σε κάθε συνέντευξή του κάνει λόγο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνει ότι, εκπρόσωπος της Κομισιόν λέγει πως τα κράτη – μέλη της ΕΕ έχουν συμφωνήσει σε κοινή γραμμή όσον αφορά τα ταξίδια σε άλλες χώρες και αυτή δεν προβλέπει διευκολύνσεις…
Αλλά αν φύγουμε από τη Γερμανία και μεταφερθούμε στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα δούμε πως η κυβέρνησή του δημοσιεύει σοκαριστική έκθεση σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ