Το Μαξίμου λογόκρινε την Σακελλαροπούλου επειδή κάρφωσε την κυβέρνηση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φράση της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου κατά τη συνάντηση της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που καταγράφηκε στην κάμερα, σήμανε συναγερμός στο μέγαρο Μαξίμου. Αμέσως υπήρξε συνεννόηση και των δύο πλευρών, ώστε η επίμαχη φράση: «ευτυχώς που τα φαινόμενα δεν είχαν μεγάλη ένταση και διάρκεια» να εξαφανιστεί από το δελτίο τύπου της προεδρίας.

Αυτή η φράση βλέπετε, τίναζε στον αέρα την όλη κυβερνητική προσέγγιση περί ακραίων καιρικών φαινομένων αναφορικά με την κακοκαιρία Μήδεια. Τις τραγικές συνέπειες που έπληξαν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Δείτε το απόσπασμα από το δελτίο τύπου και έπειτα το βίντεο με την επίμαχη δήλωση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: Στο θέμα της κακοκαιρίας που αναφερθήκατε, νομίζω ότι αυτές οι απότομες μεταβολές του καιρού δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει κανείς ότι συνδέονται με την κλιματική αλλαγή και πλέον πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι και συμφιλιωμένοι και με αυτά τα φαινόμενα. Ο κρατικός μηχανισμός είναι καλό να μπορεί να προλαμβάνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Θυμάμαι, και από την πορεία μου σαν δικαστή, αυτή τη σύγκρουση και σύγχυση αρμοδιοτήτων με συνέπεια στην κρίσιμη στιγμή κανείς να μην θέλει να αναλάβει την ευθύνη. Είναι σημαντικό ειδικά αυτά τα θέματα να ξεκαθαρίσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ