Έρχεται Αρμαγεδων νέων σκληρών μέτρων και άγριας παράτασης του lockdown

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο ίδιο έργο θεατές με την κυβέρνηση μέσα σε λίγους μήνες να έχει πει δυο φορές το ίδιο ψέμα ενώ ήξερε ότι η κατάσταση δεν θα είναι διαφορετική.

Στα βήματα του Νοεμβρίου βαδίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όπως και τότε είχε υποσχεθεί ότι θα πάμε σε lockdown τριών έβδομαδων για να ανοίξει η Χριστουγεννιάτικη αγορά που δεν ανοιξε ποτέ έτσι και τωρα ενώ υποσχέθηκε ότι θα έχουμε σκληρό lockdown για τρεις εβδομάδες ως τις 28 Φλεβάρη, τωρα συζητούν για παράταση του σκληρού lockdown ως τις 15 Μαρτίου.

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι υπάρχει κρυφό σχέδιο στο Μαξίμου καθώς ήξεραν καλά ότι σε τρεις εβδομάδες δεν θα άλλαζε τίποτα.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ώστε να μην αντιδρά στα σκληρά μέτρα που συνέχεια ανανεώνονται.

Επόμενος στόχος η απαγόρευση κυκλοφορίας νωρίτερα και τις καθημερινές και κυρίως η μείωση των sms με αντικατάσταση του 13033 σταδιακά με το νέο αριθμό 13032 που υποτίθεται θα αφορά μόνο το λιανεμπόριο ενώ έχει στόχο να ενσωματώσει στην πορεία και άλλες επιλογές.

Στο τραπέζι και η έξοδος των πολιτων με μόνα-ζυγά και η εξορία των ηλικιωμένων να ψωνίζουν στις 06:30 το ξημέρωμα και κυρίως η χρήση διπλής μάσκας αρχικά στα σουπερ μάρκετ και τα ΜΜΜ και μετά παντού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ