803: Νέα περικοπή δρομολογίου, ενόσω ο υπουργός Κ. Καραμανλής διαβεβαιώνει ότι βελτιώνεται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής που δεν βλέπουν να βελτιώνεται η κατάσταση καθώς η πραγματικότητα διαψεύδει τις πολιτικές σαπουνόφουσκες παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις.

Και είναι κρίμα για έναν νέο πολιτικό, σαν τον Κώστα Καραμανλή, να εκτίθεται πολιτικά με τον τρόπο που χειρίζεται το ζήτημα των δημόσιων συγκοινωνιών, όχι μόνο γιατί επιλέγει από το βήμα της Βουλής να ωραιοποιεί μια απαράδεκτη υποβάθμιση της ζωής πολιτών, αλλά και γιατί -κυρίως- δεν καταφέρνει να “σώσει” μια ρημάδα λεωφορειακή γραμμή!

Με πληροφορίες από το xaidarisimera.gr

Ας θυμηθούμε τι απάντησε πρόσφατα σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, με θέμα τις συγκοινωνίες του Χαϊδαρίου. Στις 19 Φεβρουαρίου έκανε μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση για την “ταπεινή” γραμμή που εξυπηρετεί το Δάσος Χαϊδαρίου: Ισχυρίστηκε, χωρίς περιστροφές, ότι το 803 έχει μειώσει τις χρονοαποστάσεις του! Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό.

Και όμως, μόλις 4 ημέρες μετά τις υπουργικές διαβεβαιώσεις, η ήδη υπερπροβληματική γραμμή μπαίνει για μια ακόμη φορά στο κρεβάτι του Προκρούστη. Δείτε τι καταγγέλλει η κ. Ο.Κ., κάτοικος Δάσους:

“Θέλω να καταγγείλω ότι αυτή την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 23/2, Τετάρτη 24/2 και Πέμπτη 25/2 ο ΟΑΣΑ έκοψε το πρωινό δρομολόγιο των 07:15 π.μ. από Δάσος και το μετέθεσε για τις 07:45 π.μ. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο εξυπηρετεί πολύ κόσμο που πάει στη δουλειά του και επειδή άκρη δεν βρίσκεται με τον ΟΑΣΑ θέλουμε να αναδείξετε το θέμα και εσείς. Στο παρελθόν έγινε προσπάθεια να καταργηθεί η συγκεκριμένη γραμμή, τελικά δεν επετεύχθη και τώρα πάλι δημιουργούνται τετελεσμένα από τον ΟΑΣΑ, με μόνιμα θύματα τους κατοίκους του Δήμου Χαϊδαρίου.”

Επιτέλους λοιπόν, να πάψει η πολύχρομνη ταλαιπωρία μιας μεγάλης συνοικίας, που δεν έχει σύνδεση με το Μετρό και ο κόσμος δεν μπορεί ούτε στη δουλειά του να πάει. Τα δρομολόγια του 803 πρέπει να αποκατασταθούν. Να μπει ένα τέλος στα απαράδεκτα 40λεπτα της αναμονής, αλλά και στις επιπλέον κάθε τόσο περικοπές. Συγκοινωνία με πάνω από 15 λεπτά πυκνότητα δρομολογίων είναι άχρηστη για τους πολίτες. Το Δάσος υποφέρει πολλά χρόνια. Τώρα η μοίρα το έφερε ένας υπουργός να συνδεθεί με το συγκοινωνιακό πρόβλημα μιας συνοικίας άμεσα, αφού -ίσως άθελά του- εκτέθηκε στα μάτια των συμπολιτών μας. Ας πάρει πια την πρωτοβουλία να δώσει οριστική λύση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ