Η Δώρα Χρυσικου διαψεύδει πως ο Λιγναδης ήταν στην Ιθακη το 2015 και δηλώνει: Έχω στοιχεία για τις αρχές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικου που ζει αρκετούς μήνες του χρόνου στο νησί του Ιονίου, καεί με ανάρτησή της στο Facebook τον Δημήτρη Λιγναδη καθώς κάνει λόγο για κατάφωρο ψέμα του γνωστού σκηνοθέτη στο απολογητικό του υπόμνημα.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης που αρνείται όλες τις κατηγορίες, κατέθεσε πως τον Αύγουστο του 2015 όπου σύμφωνα με τον καταγγέλοντα προχώρησε σε αποτρόπαιες πράξεις στην Επίδαυρο, ο ίδιος βρισκόταν στην Ιθάκη. Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης ισχυρίζεται μάλιστα ότι η Ελένη Κούρκουλα φιλοξένησε εκείνον και τον αδερφό του στο σπίτι της στο νησί.

Ας του πει κάποιος πως με ψέμματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του αναφερει η Δώρα Χρυσικού στην ανάρτησή της ενώ προσθέτει πως έχει στη διάθεση της στοιχεία και προτίθεται να τα καταθέσει στις αστυνομικές αρχές.

Λοιπόν αυτή είναι η κατάπτυστη απολογία του Λιγνάδη» γράφει και παραθέτει απόσπασμα από το υπόμνημα. «Ας του πει κάποιος πως με ψέμματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ’ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί.

A4B20BDE BFB4 4076 8265 3D9022B89589

ΔΗΜΟΦΙΛΗ